Fair Fashion

Kestävää muotia lapsille

Osta kaikki tuotteet

Sertifikaatit

GOTS

Luomupuuvilla Zalandolla

Ympäristöystävällinen

NATURLEDER IVN Certified

GOTS

Luomupuuvilla Zalandolla

Ympäristöystävällinen

NATURLEDER IVN Certified

GOTS

Sertifikaatti luomukuiduista valmistetuille tekstiileille. Tuotteiden kuidut on kasvatettu ja käsitelty tiukkoja ympäristöstandardeja ja haitallisten kemikaalien käyttöä säänteleviä kriteereitä noudattaen. GOTS-sertifioidut tuotteet sisältävät vähintään 95 % luonnonmukaisesti valmistettuja kuituja.
Tutustu mallistoon

Sisäänostajan suosikit

Ostaessasi kestävän kehityksen tuotteita tuet oikeudenmukaisempaa, turvallisempaa ja puhtaampaa muotiteollisuutta.

Lisa Morrow

Buyer Kids Footwear

Suosikkibrändit

Kestävät lastenvaatteet kestävät myös katseita

Luonto kiinnostaa lapsia – ihan luonnostaan! Heille ei ole samantekevää, selviääkö söpö siili talven yli tai joutuvatko hunajapörriäiset syömään myrkkyä. Tuntuisi epäreilulta pukea ympäristöstään välittävät lapset vaatteisiin, jotka on värjätty haitallisilla kemikaaleilla tai joiden kuvioita ovat kirjailleet toiset lapset. Siksi kokosimme yhteen kattavan valikoiman tämän hetken suosituimpia, vihreät arvot omaavia ja ekologisiin ratkaisuihin erikoistuneita lastenvaatemerkkejä. Sukella lasten ekomuodin maailmaan ja ihastu esimerkiksi luomupuuvillaisiin lastenvaatteisiin sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettuihin lasten tossuihin, ekomekkoihin ja ympäristöystävällisiin vauvanvaatteisiin.

Ekologinen lastenmuoti loistaa sekä laadullaan että hersyvillä väreillään

Kestävässä vaatetuotannossa ympäristönsuojelu huomioidaan prosessin kaikissa vaiheissa. Esimerkiksi luomupuuvillan tuotantoon tarvitaan vähemmän vettä kuin perinteisen puuvillan, eikä luonnolle ja ihmisille haitallisia myrkkyjä sallita. Myös hamppu ja pellava ovat suosittuja materiaaleja. Niiden luontaisen vastustuskyvyn ansiosta torjunta-aineita ei juurikaan tarvita. Ekologisesti kestävät lastenvaatteet tunnistaa merkistä: GOTS-merkki ja EU-kukka kertovat tuotteen olevan pääasiassa luomua, Joutsenmerkki viittaa ympäristön mahdollisimman vähäiseen kuormitukseen. Ökotex Standard 100 kertoo, ettei vaate sisällä tiettyjä ihmiselle haitallisia aineita. Jos luomu ja ekologiset valinnat ovat lähellä sydäntäsi myös muilla elämän aloilla, ovat ne luonnollinen osa oman pukeutumisen lisäksi myös lasten vaatetusta. Lasten ajankohtainen ekomuoti tarjoaa laadun lisäksi myös herkullisia kuvioita ja kuoseja: vaatteita koristavat hellyyttävät luontoaiheiset kuviot ja upeat murretut sävyt.

Näytä vähemmän

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.