Mallisto

172 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko oman tiesi kulkija, joka haluaa erottua joukosta tyylillään? Siinä tapauksessa haluat todennäköisesti tutustua Key Largon jännittävään ja yksityiskohtia täynnä olevaan vaatemallistoon. Key Largo tarjoaa naisille, miehille ja nuorille trendikkäitä vaatteita, jotka päällä ei tarvitse jäädä seinäruusuksi. Inspiraatiota vaatteisiin on ammennettu maailman metropolien sykkivästä katukulttuurista. Vaatteiden rennot leikkaukset sekä värit ja printit ilmentävät mitä on meneillään juuri nyt.

Key Largo suunnittelee itsevarmalle ja modernille pukeutujalle

Key Largon vaatteissa on asennetta ja tyyliä. Näyttäviä kuvioita ja mielenkiintoisia tarkasti harkittuja detaljeja näkyy siellä täällä. Pop-, punk- ja street-vaikutteiset kuviot ja printit tuovat mallistoon persoonallista ilmettä. Valokuvamaisten printtien lisäksi myös revityt yksityiskohdat, armeijahenkiset camo-maastokuviot ja upeat liukuvärjäykset piristävät lyhyt- ja pitkähihaisia t-paitoja. Pehmeät neuleet ja puuvillaiset colleget harmonisissa sävyissä täydentävät valikoimaa. Samaa malliston mukaista ideologiaa noudattaen – näyttävää ja hillitympää vaatetusta yhdistelemällä – luot helposti trendikkään asukokonaisuuden. Kun muistat pitää asun eri osien värimaailman yhtenäisenä, niin kokonaisuus ei lähde liiaksi rönsyilemään ja säilyy tyylikkäänä.

Key Largo tarjoaa eurooppalaista muotia asenteella

Key Largo muotimerkin tarina sai alkunsa Saksassa 90-luvulla alkujaan hollantilaisen Emily Bauschin toimesta. Emily luotsaa katu-uskottavaa merkkiä eteenpäin yhdessä kahden poikansa kanssa. Pojat Jérôme ja Kevin ovat mukana toiminnassa tiiviisti ja tuovat oman osansa yrityksen toimintaan. Merkin mallistojen dynaaminen linja yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin luovat Key Largolle ominaisen tyylin. Mallistosta löytyy useita neuleita ja paitoja, joissa on puuvillan lisäksi pellavaa ja villaa. Nämä luonnonmateriaalit tuovat lisää monikäyttöisyyttä ja ripauksen ylellisyyttä. Kiitos Key Largon, nyt voit pukeutua huoletta ja erottua eduksesi joka päivä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista