accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.starCreated with Sketch.starCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kiilakorkotennarit Zalandolla 19 tuotetta

Nike Sportswear DUNK SKY HI -kiilakorkotennarit

Kiilakorkotennarit ovat aivan täydellinen esimerkki siitä, miten muoti muokkaa itseään koko ajan. Näissä jalkineissa yhdistyy korkokenkien naisellisuus ja tennareiden epäilemättä trendikäs ja katu-uskottava ulkonäkö. Kiilakoron ansiosta käveleminen ei ole niin vaikeaa kuin normaaleilla korkokengillä, koska kengässä on enemmän pohjaa. Kiilakorkoisissa kengissä ei myöskään ole sitä vaaraa, että korko katkeaa, kun koko korko on kengässä kiinni eikä erillisenä ulokkeena. Kiilakorkotennareilla saa normaaliin arkiseen tyyliin näyttävyyttä ja lyhyemmätkin ihmiset saavat lisäpituutta ja ryhtiä kävelyyn. Ne sopivat täydellisesti esimerkiksi farkkujen, normaaleiden legginsien tai farkkuleggingsien ja miksei myös arkisten mekkojen ja hameidenkin kanssa. Kaikista tyylikkäimmät ja koristelluimmat kiilakorkotennarit sopivat hyvin myös juhlaankin. Kiilakorkotennarit sopivat loistavasti esimerkiksi syksyiseen ja keväiseen keliin.


Kiilakorkotennarit jokaiseen makuun!


Me Zalandolla tarjoamme sinulle häkellyttävän laajan valikoiman kiilakorkotennareita. Verkkokaupastamme löydät näitä kenkiä useissa väreissä, esimerkiksi sinisenä, vaaleanpunaisena, aina muodikkaana ja klassisena mustana, ruskeana, katseita kääntävänä kultaisen värisenä, beigenä ja monissa, monissa muissa väreissä! Niitä valmistavat myös useat eri kenkävalmistajat, joten vaihtoehtoja löytyy tietysti myös mallin saralla, vaikka perusmalli kiilakorkotennareissa onkin sama. Meiltä löydät useita pareja kiilakorkotennareita nauhoilla, mutta myös esimerkiksi tyylikkäinä tarrakenkinä. Niitä valmistetaan sporttisen näköisenä, rokkityylisenä sekä naisellisemmisakin malleissa. Tarjoamme myös laajan valikoiman kiilakorkotennareita eri kuvioissa ja erilaisilla koristuksilla, jotka tuovat kenkiin juhlamaisuutta ja näin kengät sopivat hyvin hienompiinkin tilaisuuksiin. Sivuiltamme löydät myös monipuolisen hakujärjestelmän, jonka avulla voit etsiä itsellesi parhaimmat kiilakorkotennarit esimerkiksi värin tai hintaluokan mukaan!