Mallisto

143 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Onko haussa sporttinen brändi, jonka vaatteet sopivat myös urbaaniin menoon? Killtec suunnittelee raikasta ilmettä naisten ulkoiluun ja kohdistaa sitä kaupunkien kaduillekin. Myös miesten vaatteiden trendikäs ulkoasu käy sporttisuudella miksattuihin katutyyleihin. Tältä asiantuntevalta urheilumerkiltä saat hyödyllistä huippumuotia laduille, rinteille ja kuntopoluille. Brändi on kehittänyt vaatteisiinsa nykyaikaisia teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät kaikesta liikunnasta miellyttävää myös paljon ulkoileville lapsille.

Killtec tuntee ulkoilumuodin ja liikkujan tekniset tarpeet

Oletko rakastunut valkoisina hohtaviin rinteisiin? Killtecin vaatteissa on hauska viettää aikaa suosituissa laskettelukeskuksissa. Naisten huippumuodikas laskettelutakki vahvistaa hienoa urheilukokemusta. Se suojaa sinua tyynellä ja myrskyisellä säällä. Yhdistä muodikkaaseen takkiisi upeasti istuvat lasketteluhousut ja asianmukaiset jalkineet. Näin lookisi on hyvännäköisiä asusteita vaille valmis! Miesten talvitakilla voit huoletta pujahtaa keskikaupungin vilinään. Olisivatko myös talvihousut tarpeen tuulisilla kaduilla? Ehkä oletkin matkalla toimistoon ja puet huolettoman takkisi alle tyylikkäät kangashousut ja muhkean saalikauluksisen neuleen. Lasten talvihaalari on täydellinen univormu kotipihan lumileikkeihin. Ne käyvät myös koulumatkoille, jotka taivalletaan kirpeässä pakkassäässä. Pirteännäköiset talvisaappaat täydentävät tyttöjen ja poikien ajankohtaisen talvityylin. Heti kun säät sallivat, meno maistuu varmasti myös kivassa fleecetakissa ja muodikkaissa farkuissa! Asuun sopivat vaelluskengät heijastavat ajankohtaista muotisuunnittelua.

Killtec pitää kaupunkilaisten ulkoilutyylit ajan tasalla

Killtec on suunnitellut täydellistä sporttimuotia koko perheen ulkoiluasuja varten. Voit ammentaa siitä makusi mukaisia tyylejä ja leikitellä mielin määrin upeiden vaatteiden yksityiskohdilla. Sekoita omaperäisesti asiallisuutta ja urheilullisuutta. Onko haaveenasi naisellinen vartaloa myötäilevä lyhyt toppatakki? Sehän näyttäisi upealta tehokeinolta urbaanissa denimtyylissä! Voisihan sinulle sopia myös vähän väljempi tyylikkäästi tikattu ulkoilutakki. Sellaisen alle käy mainiosti vaikkapa naisellinen mekkokin. Killtecin miesten muoti on maskuliinista ja näyttävää. Joukossa on klassista suoralinjaisuutta ja persoonalliseen yhdistelyyn innostavaa värikkyyttä. Myös pienempien liikkujien värikylläiset ulkoiluvaatteet häikäisevät katukuvassa ja lumisissa maisemissa. Aikuisten ja lasten jalkineet sopivat suosikkibrändin suunnittelemiin asukokonaisuuksiin luontevasti. Nappaa niille hauskoja yhtäläisyyksiä yläosien kaksivärisyydestä tai kirjavista kuoseista!

Yhdistele ja sekoita