Miehet
Lapset

Mallisto / KMB

Koko
Merkki
Hinta
Sisävuori
1 tuotetta
Lajittelu :

KMB on espanjalaisen kenkädesignin lahja naisille. Viehättävä brändi ammentaa Espanjan pitkistä kengänvalmistusperinteistä ja luo niiden pohjalta monipuolisia ja moderneja kenkämallistoja. Kauniissa korkokengissä, rennoissa nilkkureissa ja tyylikkäissä tennareissa pääosassa ovat laadukas nahka, harkitut värit ja taidokas muotoilu.

KMB:n valikoima hellii kenkämuodista kiinnostuneita naisia. Korkeavartiset saappaat inspiroivat luomaan kauniita asukokonaisuuksia syksyisissä, lempeissä sävyissä. Kauniit korkokengät puolestaan vievät ajatukset kesämekkoihin ja lomatunnelmiin. Ja suloiset talvinilkkurit houkuttelevat loihtimaan lämminhenkisen talvisen tyylin perinteisine villa-asusteineen!

KMB luo hurmaavaa espanjalaista kenkädesignia

KMB:n selkeälinjaiset nilkkurit ovat satsaus naiselliseen ja urbaaniin tyyliin. Niiden värimaailma on hillitty mutta muodikas, ja mallit vaihtelevat viehättävistä korkonilkkureista somiin matalapohjaisiin nahkanilkkureihin. Taattu syystyyli syntyy slim fit -farkkujen, kauniiden nilkkureiden ja lämpimän neulepaidan yhdistelmästä. Viimeistelyyn sopii suuri huivi sekä trenssi tai lyhyt nahkatakki.

Sirot ballerinat ja korkokengät sopivat taas täydellisesti niin A-linjaisen hameen ja paitapuseron kuin herkän kesämekonkin seuraksi. Trendikkäästi 70-luvun tyyliä mukailevat tolppakorkoiset kengät suorastaan vaativat seurakseen leveälahkeisia farkkuja tai kangashousuja. Yläosaksi sopii naisellinen paitapusero tai minimalistinen toppi.

Naisten urbaaniin tyyliin kuuluvat olennaisesti myös tennarit. KMB loihtii kevyitä kenkiä, jotka ovat samaan aikaan rentoja ja tyyliteltyjä. Tennareilta lainataan muotokieli ja ilme, kun taas kauniit sävyt ja laadukkaat materiaalit luovat kenkiin annoksen hillittyä luksusta! Leikkisämpää ja näyttävämpää KMB-tyyliä edustavat erilaiset loaferit ja sandaalit, joiden juju on näyttävissä yksityiskohdissa tai rouheassa kuosissa!

Yhdistele ja sekoita