Denimin johtama signature-tyyli on täsmävalinta skarppiin mutta huolettomaan pukeutumiseen. Kun etsit vaivatonta ja kestävää stailausta, käänny urbaanien klassikkoasusteiden pariin. K.O.I KINGS OF INDIGO esittelee vaatekaapillesi tarkkaa laatua ja rentoa tyylikkyyttä.

K.O.I KINGS OF INDIGO tuo lookiisi huolellisia katutyylin helmiä. Valmistajan ajattomista mallistoista inspiroituvat sekä rennot tyyliherrat että särmät muotimuusat. Tämä merkki fiilistelee niin farkkutyylin klassikkoainesten kuin uniikkien detaljien parissa. Tuloksena on autenttista muotia, joka stailaa arkipäivien pukukoodia näppärällä vakuuttavuudella.

K.O.I KINGS OF INDIGO – urbaanin tyylin täsmävalinnat

Intohimo priimalaatuiseen ja särmikkääseen tyyliin inspiroi farkuistaan tunnettua valmistajaa. Ajaton muoti ja itsevarma tyylittely luotsaavat omintakeisia mallistoja. K.O.I KINGS OF INDIGO juontaakin nimensä japanilaisesta symbolista, joka viittaa positiiviseen elämänasenteeseen ja pitkäjänteisyyteen. Näissä vaatteissa kohtaatkin laadukkaat ja kestävät materiaalit, jotka toimivat tarkan tyylin käyntikortteina. Merkki on tunnettu skarpin muodikkuuden ohella myös luonnonläheisestä asenteestaan, joka näkyy huolellisesti valituissa materiaaleissa.

K.O.I KINGS OF INDIGO pukee viikonpäiviäsi täsmävalinnoilla, joita pakkaat mukaan niin lomamatkalle kuin valitset rentoihin illanviettoihinkin. Valmistajan mallistot ja mielenkiintoinen farkkuvalikoima kuuluvat erottamattomasti yhteen. Erilaiset leikkaukset ja autenttinen värivalikoima takaavat suosikkifarkut niin muotimuusille kuin tyyliniekoillekin. Suoralahkeiset farkut ovat pettämätön valinta rennon vakuuttavaan tyyliin, samalla kun slim fit -housut ovat katumuodin ytimessä. Leveälahkeiset housut ovat paikallaan myös pelkistetyssä tyylittelyssä. Sinisävyinen farkkukangas on takuutyylikäs, kun taas eri värien yhdistelmät ripottelevat asuun kontrastia. Yhdistä hyvin istuviin housuihin selkeälinjainen pusero tai väljä neule, ja arkipäivien näppärä asukoodi on luotu. Naisten valikoiman siluettimaiset mekot ja miesten vapaa-ajan kauluspaidat tarjoavat tyyliin räätälöidyn pikapäivityksen. Ryhdikäs päällystakki ja fiiliksen mukaiset jalkineet tuovat asuun harkitun ja skarpin viimeistelyn.

Yhdistät helposti