Mallisto

28 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos etsit komeita aurinkolaseja tai mahtavaa kelloa, Komono on huipputyylikäs vaihtoehto! Belgialainen brändi suunnittelee ja valmistaa pilkuntarkkaan suunniteltuja, moderneja mutta perinteitä kunnioittavia luomuksia.

Komonon nerokkuus piilee laadussa sekä klassisen muotoilun yhdistämisessä kiinnostaviin väreihin ja materiaaleihin. Sana komono viittaa pieniin asioihin - ja juuri huippuunsa hiotuista yksityiskohdista merkin laseissa ja kelloissa onkin kyse.

Komono edustaa arjen luksusta kauneimmillaan

Komonon aurinkolasit suorastaan huokuvat viileää tyylikkyyttä. Aurinkolasimallien muotoilu on klassista, ja niistä on riisuttu kaikki ylimääräinen. Jäljelle jää täydellinen muoto ja harkitut väriyhdistelmät. Aurinkolasit säväyttävät juuri minimalistisuutensa ansiosta. Sitä täydentävät tyylikkäät kuosit sekä maltillisen trendikäs värimaailma. Komonon aurinkolasit sopivat täydentämään miesten muodollisia asuja: ne on kuin luodut pukujen seuraksi. Mutta aivan yhtä hyvin ne sopivat rennon urbaanin asukokonaisuuden viimeistelyyn, oli kyseessä sitten tennareiden, farkkujen ja t-paidan tai kangashousujen, pikeepaidan ja loafereiden yhdistelmä.

Komonon aurinkolasit sopivat myös täydellisesti naisten pukeutumiseen. Pehmeälinjaiset Komonot viimeistelevät täydellisesti klassikkotennareista ja maksimekosta koostetun minimalistisen ilmeen, mutta aivan yhtä onnistuneesti ne voi yhdistää jakkupukuun ja klassisiin kävelykenkiin.

Niin naisten kuin miestenkin asukokonaisuuksiin sopivat myös merkin hurmaavan tyylikkäät kellot. Niiden muotoilu on perinteistä, mutta materiaalit ja värit luovat kelloihin huippumuodikkaan ilmeen. Kelloissa on käytetty esimerkisi metallia eri sävyissä, ja niissä on huoliteltuja nahkayksityiskohtia. Merkin suunnittelijoiden värisilmäkin on pettämätön, joten kellojen värimaailma on tyrmäävän onnistunut ja tyylikäs.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua