Suositut filtterit
34 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Konges Sløjd – hurmaava lastenvaatemerkki

Konges Sløjd on valloittanut laadukkailla, kestävillä ja mahdottoman sööteillä tuotteillaan äitejä ja isiä jo vuodesta 2014. Tanskasta lähtöisin olevan brändin maailmanvalloitus alkoi kööpenhaminalaisesta kellarista, jossa nuori äiti, Emilie Konge Breindal, pakkasi tekemiään lasten vaatteita yksin lähettääkseen niitä ostajille. Konge Breindal oli huomannut, että hänen oli lähes mahdotonta löytää skandinaaviseen tyyliin sopivia, kemikaalittomia vaatteita pojalleen, joten ne oli tehtävä itse. Yksinkertaiset, mutta hurmaavan persoonalliset vaatteet hurmasivat pikkuhiljaa aina vain enemmän ostajia, ja nykyään merkkiä myydään laajasti useissa kymmenissä maissa. Perustajakin joutui palkkaamaan lisäkäsiä ja hankkimaan isomman toimiston.

Malliston vaatteissa käytetään GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Vaatteet tuntuvat koskettaessa pehmeiltä ja tällöin voit olla varma, että myös vauvallasi on mukava olla ne yllään. Eettisyys ja tuotannon läpinäkyvyys ovat Konges Sløjdille tärkeitä arvoja. Merkin vaatteita valmistetaan nykyään Intiassa, Kiinassa ja Malesiassa, mutta yritys pitää tiiviisti yhteyttä tavarantoimittajiinsa ja haluaa varmistaa asianmukaiset ja reilut työskentelyolosuhteet.

Vaatteita, jotka ilahduttavat sinua ja lastasi

Konges Sløjdille on kunnia-asia, että malliston tuotteet kestävät lapsille tyypillistä, vauhdikasta ja uteliasta elämää. Tavoitteena on, että vaatteet voi kierrättää sisaruksille, mutta jopa siitäkin eteenpäin, seuraavalle sukupolvelle. Merkin värimaailma on hyvin tunnistettava: värit ovat rauhoittavia, lempeitä ja maanläheisiä, mutta niissä on myös piristäviä kuoseja ja kuvituksia, jotka tuottavat taatusti iloa niin aikuisille kuin itse lapsillekin.

Zalandolta löydät tämän sympaattisen lastenvaatemerkin tuotteet, sekä vaatteita että leluja ja muita oheistuotteita kuten reppuja. Tsekkaa erityisesti college-paitojen, t-paitojen ja leggingsien hauskat kuosit ja valitse suosikkisi keltaisen tai vanhan roosan värissä. Malliston vaatteissa on mukavaa leikkiä ja helppoa liikkua. Konges Sløjdilta löydät myös ulkovaatteet, joista ehdoton hankinta on tyylikkään käytännöllinen sadeasu. Monet tuotteista sopivat niin tytöille kuin pojillekin, mikä helpottaa myös tuotteiden jatkokäyttöä.

Monet vaatteista on tilattavissa kolmen tuotteen paketeissa, jolloin saat esimerkiksi saman mallin bodyn, alushousuja tai paitoja kolmessa eri värissä. Näin saat pukeutumiseen kätevästi vaihtelua vaatteen esimerkiksi likaantuessa, mutta lapsen ei tarvitse tottua uuteen malliin, jos vanha on hyväksi havaittu. Merkin vaatteet sopivat vastasyntyneestä leikki-ikäiseen aina lähes kouluikäiseksi saakka.

Helpomman arjen ja vanhemmuuden puolella

Konges Sløjdin mallistosta näkee, että sen perustaja ymmärtää vanhemmuuden haasteet ja suunnittelee vaatteet suurella sydämellä mukavuus ja käytännöllisyys edellä. Lapsen vaatehuolto on yksi pikkulapsiarjen aikaa vievistä asioista ja Konges Sløjd haluaa tehdä arjesta hiukan helpompaa valmistamalla vaatteita, joiden malli ja yksityiskohdat ovat harkittuja. Printeillään ja kuvituksillaan merkki onnistuu hymyilyttämään – pieni arjen pelastus sekin.

Tervetuloa tanskalaisäidin kauniiseen ja kotoisaan maailmaan, jossa arki saa olla epätäydellistä eikä haittaa, vaikka lapsi tänäänkin kaataa maidon syliinsä. Hengitä syvään, hymyile ja vaihda taaperon päälle puhdas, pehmeä paita.