Korkeakorkoiset saappaat

751 tuotetta

Upeat korkeakorkoiset saappaat ovat täydellinen oikotie tyylikkääseen pukeutumiseen! Monikäyttöisillä saappailla täydennät näyttävän toimistolookisi, kiiruhdat juhlaville ravintolaillallisille sekä valloitat yökerhojen tanssilattiat. Näitä naisten kenkäkaappien pelastajia löytyy useissa eri tyyleissä, kuten kevyen mallisina kiilakoroina, siroina piikkareina sekä muodikkaina tolppakorkoina. Laajat valikoimat sisältävät ajattomia luomuksia useilta eri huippusuunnittelijoilta ? näistä upeista valikoimista löydät varmasti omannäköisesi ihanuudet!

Korkeakorkoiset saappaat ovat näyttävä lisä pukeutumiseesi juhlavan mekon, arkisten farkkujen tai lyhyen hameen parina. Niillä tuot keveyttä pukeutumiseesi esimerkiksi klassisen jakkupuvun kanssa ja toisaalta korostat bilehilemäistä juhlatunnelmaasi. Nämä saappaat ovat kaikkien daamien ja ladyjen huippuvalinta muodikkaaseen pukeutumiseen!

Sujauta jalkaasi korkeakorkoiset saappaat ? ja loistelias tyylisi huomataan varmasti!

Korkeakorkoiset saappaat ovat todella monipuolinen kenkävaihtoehto ja ne tihkuvat huippunäyttävää muotia. Löydät vaihtoehdoista klassisia nahkasaappaita mattapintaisella ja kiiltävällä pinnalla perinteisen mustan ja ruskean eri sävyissä. Mokkaisia saapasunelmia löytyy tumman oranssin sävyisinä, graffiitin harmaina tai syvän mustan sävyisinä. Laadukkaat nahkasaappaat ovat sijoitus tulevaisuuteen, sillä korkealuokkaiset valmistusmateriaalit kestävät hyväkuntoisina ja ne tulevat piristämään pukeutumistasi pitkään!

Haitpa sitten katu-uskottavaa tyyliä, naisellista ilmettä tai klassisen hillittyä vaihtoehtoa, saappaiden kauniilla yksityiskohdilla ja vaihtelevilla leikkauksilla täydennät asukokonaisuuttasi haluamaasi suuntaan. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi asennetta uhkuvat, saappaiden varret peittävät vetoketjut tai rocktyyliä edustavat, hapsuilla koristellut mokkasaappaat niittikoristeineen? Nämä saappaat tuovat persoonallisuutesi esiin!

Korkeakorkoiset saappaat ovat todellinen unelma ympärivuotiseen käyttöön. Paksut platform-pohjat kuljettavat jalkasi kuivina läpi syksyn sateiden, ja lämminvuorisissa saappaissa jalkasi ovat verhoiltuna suojaan talven pakkasilta. Muodikkaan tuulahduksen tavoin ne samalla piristävät naisellista tyyliäsi. Nämä ihanuudet eivät poistu suosikkikenkiesi listalta koskaan!

Tutustu myös