Korkeakorkoiset sandaalit

503 tuotetta

Keksitkö naisellisempaa, huolettomampaa ja trendikkäämpää jalkinetta, kuin korkeakorkoiset kengät? Vuosisatojen ajan naisten – ja välillä miestenkin – jalkineena palvellut korkokenkä tuo kävelyyn viehkeyttä ja voimallisuutta. Nainen korkokengissä on enemmän kuin nainen: hän on viettelevä, mystinen ja vakuuttava. Korkokengät kuuluvat myös olennaisena osana naisen juhla-asuun, joten tavalla tai toisella niitä on opeteltava pitämään halutessasi pysyä muodin aallon harjalla. Harjoittelu tekee mestarin ja sen vuoksi korkojakin on erikorkuisina: matalista parin sentin koroista huimiin piikkikorkoihin. Löydät omasi kokeilemalla ja olemalla uskollinen omalle tyylillesi ja persoonallesi. Luota vaistoihisi ja etsi itsellesi pari kauneimpia korkokenkiä, jotka vahvistavat naiseuttasi entisestään.

Silloin, kun haluat olla juhlien tähti, valitset korkeakorkoiset sandaalit

Korkeissa koroissa nainen on upeimmillaan: hän on pitkä, kaunis ja hoikkajalkainen. Korkeakorkoiset sandaalit tuovat monipuolisuudellaan jokaiseen juhla-asuun ripauksen luovaa ja leikkisää naisellisuutta, joka saa päät kääntymään ja leuat loksahtamaan. Näitä sandaaleita löytyy hulluissa ja kokeilevissa malleissa luovan suunnittelun tuloksena. Oletko jo nähnyt Julia Hakesin uusimman malliston? Tai tutustunut Steve Maddenin huikeisiin kuoseihin? Jokainen juhla ja yökerho vaativat sinun näyttävän parhaaltasi, joten vedä yllesi kaunein ja naisellisin asusi ja yhdistä siihen naisellisimmat korkeakorkoiset sandaalit, esimerkiksi eläinkuosisina tai kimallekoristeisina. Jos kaipaat asennetta asuusi, valitse rock-henkisesti sandaaleihisi niittejä, nahkaa ja nauhoja korkeamman varren lisäksi. Materiaalivalinnat vaikuttavat ilmeeseesi ja voit helposti valita päiväsi mukaan haluatko olla hurja ja kesytön villikissa vai hienostunut ja elegantti aristokatti.

Kun teet töitä näyttääksesi hyvältä

Korkeakorkoiset sandaalit kuuluvat tyyli-ikoneiden sekä supertähtien arkipukeutumiseen, joten miksi et käyttäisi niitä itsekin! Yhdistä esimerkiksi supertrendikkäät, korolliset nauhasandaalit yhteen slim fit -mallisten farkkujen kanssa. Tämä yhdistelmä on edelleen tyylikäs ja ajankohtainen myös arkisessa työpukeutumisessa – kuten myös vapaa-ajan tapaamisiin. Voit yhdistää kokonaisuuteen mieltymystesi mukaan kevyitä ja hyvin laskeutuvia paitoja tai paitapuseroita – vaihtoehtona näille voit kokeilla peruspaitoja tai toppeja siistin jakun tai lyhyen takin kanssa. Kokeile eri värejä persoonasi ja mielialasi mukaan ja saat yksinkertaisella yhtälöllä uuden ilmeen jokaiselle päivälle. Jalkineilla saat vaikutettua myös kokonaisilmeeseesi: villit eläinkuviot ja värikkäät kuosit tuovat esille leikkimielisyyttä kun perusvärit, kuten musta, pitäytyvät hillityn klassisessa tunnelmassa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Ovatko mitkään jalkineet seksikkäämmät kuin korkeakorkoiset sandaalit? Korkeakorkoiset sandaalit saavat aikaan upeita muutoksia: sääresi näyttävät huomattavasti pidemmiltä, nilkkasi kaartuvat kauniisti, peppusi nousee sensuellisti pystyyn ja käyntisi muuttuu viettelevän keinuvaksi. Korkeakorkoisissa sandaaleissa voit myös esitellä päivettyneitä kesävarpaita ja maalattuja varpaankynsiä. Ei ole sattumaa, että Hollywood-tähdet usein esiintyvät punaisella matolla juuri tällaisissa kengissä. Korkeakorkoisissa sandaaleissa yhdistyykin upeasti ulkonäkö ja käytännöllisyys. Olipa kuumuuden aiheuttajana sitten kesäinen auringonpaiste tai salamavalojen säihke, sandaalit ovat ihanan vilpoiset. Jalkaa ei tarvitse tunkea hiostaviin ja umpinaisiin kenkiin, kun valinnanvaraa on hienoisesti kärjistä avonaisista jalkineista vain muutamasta keveästä remmistä koostuviin kenkiin. Korkeakorkoiset sandaalit sopivat lähes kaikkiin kesäasuihin housuista hameisiin ja maksimekoista minishortseihin. Oikein valittuna tämä seksikäs jalkine sopii lisäksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Siroilla remmisandaaleilla voi ilmestyä tyylikkäänä kesähäihin ja muihin juhliin, vähän paksumpikorkoiset kengät sopivat töihin tai pidemmillekin kävelyille ja kiilapohjaiset korkeat sandaalit ovat täydelliset paitsi katukäyttöön myös rantahiekalle. Moniin muihin jalkineisiin verrattuna korkeakorkoisissa sandaaleissa on hämmästyttävästi valinnanvaraa tyyleissä, väreissä ja materiaaleissa.

Huima valikoima korkeakorkoisia sandaaleja Zalandolla!

Juuri sinua miellyttävät korkeakorkoiset sandaalit löydät varmasti Zalandon verkkokaupasta. Ehkä sinun tyyliisi sopivat 50-luvun huippunaiselliset kengät Marilyn Monroen tapaan? Tai kenties 70-luvun tyyliset paksupohjaiset riemukkaan hauskat jalkineet? Tai entä muotoilultaan hillityt mutta väriltään säväyttävät mokkasandaalit? Miten olisi peep toe -sandaalit kynähameen kanssa? Tai kenties juuri sinun makuusi sopivat rennot nahkasandaalit pellavahousujen parina? Entä sisalpäällysteisellä kiilakorolla varustettu kenkä ja kevyt kesämekko? Kaikkia näitä ja monia muita tyylejä saat Zalandolta. Sandaalivalikoimassa on materiaaleja korkista sisaliin ja aidosta nahasta kankaaseen. Merkeissä on vanhoja tuttuja mutta myös uusia ja tuntemattomampia valmistajia. Erilaisia korkoja on muutaman sentin tasakoroista, kahdeksan sentin kiilakorkoihin tai yli 10-senttisiin stiletteihin. Väreistä nyt puhumattakaan - mainittakoon tässä vaikkapa umpityylikäs nude, aina katseet keräävä punainen, villi vihreä, viettelevä musta ja tyylipuhdas sininen. Jos tiedät jo, millaiset korkeakorkoiset sandaalit haluat, voit hakea omasi suoraan värin, koon, merkin tai hinnan perusteella. Mutta ei myöskään ole hullumpi idea seikkailla Zalandon sivustolla ja ihastua juuri sinun näköisiisi korkeakorkoisiin sandaaleihin.