accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Korkeavyötäröiset farkut

Merkki
m
Väri
Hinta
3173 tuotetta
3173 tuotetta

Korkeavyötäröiset farkut

Luo illuusio loputtomista sääristä korkeavyötäröisten farkkujen avulla!

Korkeavyötäröiset farkut ovat nousseet viime vuosina jälleen muodin huipulle. Korkealla vyötäröllä varustettuja farkkuja löytyy Zalandon valikoimasta useissa eri väreissä.

Myös lahkeiden malli vaihtelee, joten löydät varmasti korkeavyötäröisten farkkujen valikoimasta omat suosikkisi. Jos haluat korostaa farkkujen korkeaa vyötäröä, valitse cropattu yläosa, joka jättää farkkuja mahdollisimman paljon näkyviin tai pue paita housujen sisään. Yksinkertaisen huippumuodikkaan lookin saat pukemalla päällesi valkoisen kauluspaidan ja korkeavyötäröiset farkut. Valitse koruiksi ja asusteiksi joko näyttävät tai värikkäät vaihtoehdot, tai vaihtoehtoisesti simppelit korut ja luonnonläheiset asusteet, mikäli haluat pitää kokonaisuuden tyylitellyn yksinkertaisena. Vaikka usein korkeavyötäröiset farkut yhdistetään hyvin istuvaan yläosaan, joka on puettu housujen sisään, voit hyvin valita myös väljän ja pidemmän mallisen paidan, ja jättää sen farkkujen päälle. Myös napapaita sopii erinomaisesti puettavaksi korkeavyötäröisten farkkujen kanssa.

Korkeavyötäröiset farkut saavat jalat näyttämään erityisen pitkiltä. Yhdistämällä farkkuihin korkeat korot, saat luotua vaikutelman vieläkin pidemmistä jaloista. Jos haluat korostaa jalkojen pituutta, silloin kannattaa pukea yläosa housujen sisälle, jotta farkut jäävät esille mahdollisimman paljon vyötäröstä. Valitse vaatekaappiisi farkkumalleja erilaisilla lahkeilla, ja pystyt muuttamaan farkkutyyliäsi aina kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi. Useissa malleissa on käytetty kiinnityksenä farkkujen perinteistä vetoketjusysteemiä, mutta joihinkin malleihin on tuotu uudenlaista lookia käyttämällä kiinnityksenä ainoastaan korkeaa nappirivistöä. Korkeavyötäröisistä farkuista löytyy sinisen lisäksi myös muita värejä sekä erilaisia kuvioita. Jos haluat luoda hieman erilaisemman farkkulookin, valitse jalkaasi upeat kuviolliset farkut. Kun haluat korostaa farkkujen kaunista kuviota, valitse yläosaksi yksivärinen paita. Mikäli kaipaat enemmän särmää asuusi, voit yhdistää kuviollisiin farkkuihin mieleisesi kuviollisen yläosan, mutta silloin kannattaa olla tarkkana, että kuviot sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa. Minkä tyylin sitten valitsetkin, löydät varmasti omat suosikkisi korkeavyötäröisten farkkujen upeasta valikoimasta!