accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS*

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Korut tekevät naisen

Lankea korujen pauloihin

Graafiset korut viehättävät minimalismin ystävää, kulta puolestaan houkuttelee glamourillaan ja klassisen ajattomat korut pitävät yhä puolensa. Tasaisen vahvaa nousujohteista ylistystä saavat kuitenkin supertähtien rakastamat räväkät statement-korut, -sormukset ja street-asennetta uhkuvat nivelsormukset. Mikä on sinun tyylisi?

Täydennä korulipastasi

Koristaudu miehekkäästi

Aarteita pikkurahalla

Jopa -50%


Viimeistele tyylisi koruilla

Älä ohita näitä korutrendejä

Oikein valittu koru kruunaa asukokonaisuuden. Esittelemme nyt kauden tärkeimmät korutrendit, joista voit poimia omaan tyyliisi sopivimmat tuotteet.


#Iso on kaunista – Statement-korut

Miellyttääkö silmääsi kaikki iso ja näyttävä? Siinä tapauksessa XXL-korutrendi on juuri sinulle. Nyt kannattaa ajatella isosti, sillä statement-korut ovat monipuolisempia kuin koskaan. Värikkäitä kiviä, pöyhkeitä höyheniä, kauniita helmiä ja kiinnostava sekoitus erilaisia materiaaleja – kaikki on nyt sallittua. Simppeli paitapusero herää eloon värikkään statement-kaulakorun avulla ja näyttävät korvarenkaat saavat ansaitsemansa huomion lyhyessä pixie-hiusmallissa.


Statement-sormukset toimivat käsissä kiinnostavina katseenvangitsijoina
- Vogue

#Kerrosta koruilla

Kerrospukeutuminen on valloittanut nyt myös korumuodin. Yhdistele keskenään eripituisia kaulakoruja, sekoittele rohkeasti kultaa ja hopeaa, sekä mallaa yhteen eri värejä ja materiaaleja. Mitä enemmän kerrostat eripituisia riipuksia kaulallesi, sitä boheemimman kokonaisvaikutelman saat aikaan. Erilaiset symbolit ja kaiverrukset amuleteissa tuovat tyyliin kiinnostavia yksityiskohtia. Villinvapaa sekoitus rannerenkaita ja helmikoruja käsivarsissa toimii hyvin tunikan tai maksimekon kanssa. Viime kesän suosittu trendi, korutatuoinnit, jatkaa muotimaailman valloitusta myös tänä vuonna. Kultaiset korutatuoinnit näyttävät erityisen hyvältä ruskettunutta ihoa vasten ja ne ovat erottamaton osa huoletonta hippityyliä sekä kesän lukemattomia festareita. Kerrostaminen toimii nyt myös sormissa. Ohuet nivelsormukset ovat uusin trendin näyttävien statement-sormuksien lisäksi. Kokeile yhdistellä rohkeasti hopeisia nivelsormuksia yhdessä kultaisten sormusten kanssa.


#Puhtaat graafiset linjat

Yksinkertaiset graafiset kuviot ja pelkistetyt korumallit vetoavat pohjoismaiseen minimalistiseen tyyliin. Graafiset korut voivat olla kauden trendi mukaisesti isoja ja näyttäviä, mutta siitä huolimatta niiden linjat pysyvät puhtaina ja tyylikkäinä, antaen asulle aikuismaisen vaikutelman. Kultainen sääntö on, että yhtenäisen tyylin aikaansaamiseksi kannattaa valita sormukset, kaulakoru ja rannerengas samasta mallistosta saman sävyisinä.


#Neljä klassikkokorua elämän juhliin

Parhaat korut ovat ajattomia ja ne säilyttävät muistomme ikuisesti. Esittelemme neljä aikaa kestävää klassikkokorua, joiden tulisi löytyä jokaisen korurasiasta. Muistatko Audrey Hepburnin ikonisen tyylin elokuvassa Aamiainen Tiffanyllä? Audreyn kaulaa koristivat elegantit helmet, jotka kuuluvat nykyään erottamattomasti yhteen klassisen pikkumustan kanssa. Jos Audrey luotti helmikaulakorun voimaan, tiesi Marilyn timanttien olevan naisen paras ystävä. Aidot karaatit ovat kuitenkin kalliita, joten pieni huijaaminen on tässä tapauksessa sallittua. Strassikorut ovat hyvä vaihtoehto aitojen timanttien tilalle. Pienet strassikorut sormuksissa ja korvakoruissa antavat tyylillesi juuri sopivasti säihkettä. Elämän tärkeitä hetkiä halutaan usein juhlistaa ikimuistoisella lahjalla. Lahjavinkkimme korujen saralla on, että klassinen korumalli on aina varma valinta. Hento kultainen ketju on kaunis, aikaa kestävä lahjavalinta. Jokaisen minimalistin luottokoruna taas toimii hopeinen rannerengas, joka on helppo yhdistää asuun kuin asuun.