Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Pipot, Hatut & Lakit

Naisten korvalaput

43 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
CLASSIC WIRED - Kuulokkeet - black Panta/korvaläpät - linen twist LORY - Panta/korvaläpät - grey melange EVELET - Panta/korvaläpät - maroon Panta/korvaläpät - camel twist Panta/korvaläpät - navy twist EVELET - Panta/korvaläpät - light grey LORY - Panta/korvaläpät - black Panta/korvaläpät - black Panta/korvaläpät - linen GIGI HADID HEAD BEND - Panta/korvaläpät - black PCVIRTULA - Panta/korvaläpät - black PCVIRTULA - Panta/korvaläpät - dark grey melange Panta/korvaläpät - black Panta/korvaläpät - chestnut 2 PACK - Panta/korvaläpät - red/black ONLFRIDA HEADBAND 2-PACK - Panta/korvaläpät - sky captain/white stripes/dots Panta/korvaläpät - light grey FELICITAS HEADBAND - Panta/korvaläpät - rose

Korvat ovat yleensä se ensimmäinen paikka, jossa tunnet kylmyyden, olit sitten ulkona kävelyllä, juoksemassa tai vaikkapa pyöräilemässä. Naisten korvalaput tai korvaläpät ovatkin oivallinen asuste talvella suojaaman korvia kylmältä tuulelta ja pakkasilmalta. Kokeile korvalappuja myös urheillessa, sillä korvalaput pitävät korvat tehokkaasti lämpiminä, mutta eivät tunnu liian kuumilta, kuten koko päätä suojaava pipo saattaa välillä tuntua. Oletko välillä tuskastunut siihen, miten pipo myös sekoittaa hiuksesi, kun olet juuri laittanut ne hyvin? Kun hankit itsellesi käytännölliset korvalaput, et joudu enää valitsemaan jäätyneiden korvien tai lässähtäneen kampauksen väliltä, sillä korvalaput pitävät korvasi lämpiminä pilaamatta koko kampaustasi. Toinen vaihtoehto perinteisille pipoille on lämmin panta, joka on lisäksi nyt trendikäs valinta lämmittämään korvia.

Naisten korvalaput korviesi parhaaksi!

Zalando tarjoaa nyt laajan korvalappujen ja pantojen valikoiman vaihtoehtona pipoille. Kaikista kylmimpinä pakkaspäivinä mikään ei luonnollisesti korvaa lämmintä villapipoa, mutta lauhkeimpina talvi- tai syyspäivinä suloiset korvaläpät tai trendikäs panta riittää maniosti pitämään pään lämpimänä. Tutustu nyt valikoimaamme ja valitse omat suosikkisi. Löydät meiltä ihanan pörröisiä korvaläppiä sekä pantoja niin neutraaleissa mustan ja valkoisen väreissä, kuin myös erottuvammissa sävyissä sekä kuoseissa. Löydät meiltä myös ihanan muhkeat kaulaliinat sekä lapaset, joten voit valita kaikki yhteensopivat asusteet yhdessä korvalappujen kanssa samalla kertaa! Tilaa siis nyt uudet korvalaput tai lämmin panta Zalandolta ja korvasi kiittävät.

Yhdistele ja sekoita