Mallisto

111 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kunert on laadukkaisiin sukkahousuihin ja sukkiin erikoistunut saksalaismerkki, joka on tuonut kauneutta ja tyyliä säärille jo yli sadan vuoden ajan. Sen tuotteissa kohtaavat hienostunut eleganssi, modernit yksityiskohdat sekä tarkoin valitut materiaalit, jotka myötäilevät jalkojen linjoja miellyttävällä tavalla. Etsitpä sitten ylellisiä juhlasukkahousuja, värikkäitä legginsejä tai mukavia nilkkasukkia, Kunert-tuotteiden silkkinen kosketus hurmaa joka tilanteessa.

Kunert tarjoaa saksalaista laatua säärtesi iloksi

Saksassa vuonna 1907 perustettu Kunert on korkealaatuisten sukkatuotteiden klassikkomerkki. Se on perustamisestaan saakka kuulunut alansa pioneereihin ja ollut mukana kehittämässä nykyaikaista sukkamuotia sellaiseksi kuin se on nyt. Kiinnostus uusia materiaaleja ja tekniikoita kohtaan ohjaa edelleen sen tuotantoa, ja tänä päivänä brändi tunnetaankin huippulaatuisia sukkahousuja arvostavien naisten luottomerkkinä. Etsitkö tänään klassisia ihonvärisiä sukkahousuja korostamaan säärtesi luonnollista kauneutta, näyttävillä kuvioilla ja väreillä iloittelevia sukkia vai suositko kenties viehkeää mustaan verhoiltujen säärten lumoa? Kunertin kokoelmista löydät niin ohuiden sukkahousujen keveää ylellisyyttä, paksujen villasukkahousujen lämpöä, muotoilevien sukkahousujen tukea kuin sensuellisen stay up -sukkien aistikkuuttakin. Sukkahousujen lisäksi brändin valikoimiin kuuluvat myös trendikkäät legginsit, pehmeän puuvillaiset nilkka- ja polvisukat sekä tukevat lentosukat.

Kunert tuo ilmeikästä mukavuutta arkeen ja loistokasta tyyliä juhlaan

Kunertin sukkahousut, legginsit ja sukat antavat linjakkaan ja viimeistellyn loppusilauksen jaloillesi. Ohuet, ihonväriset sukkahousut tai naiselliset stay up -sukat joko mattapintaisina tai himmeän kiiltävinä ovat ehdoton valinta korkokenkien sekä jakkupuvun, pikkumustan tai juhlamekon kanssa. Näyttävämpää ilmettä esimerkiksi biletyyliin luot pitsikuvioinneilla, graafisilla linjoilla tai taatusti tyrmäävillä verkkosukkahousuilla. Nilkka- ja polvisukat hemmottelevat jalkojasi housuasun kanssa ? valitse arkikäyttöön pehmeät puuvillasukat ja hienostuneempaan tyyliin ohuet, läpikuultavat sukat. Myös nilkkamittaiset legginsit kuuluvat modernin naisen suosikkivaatteisiin ? ne yhdistyvät helposti niin hameen, shortsien kuin pitkän tunikan kanssa, ja tarjoavat paljaille varpaille vapauden nauttia esimerkiksi ballerinojen tai sandaalien ilmavuudesta. Kun kaipaat väriä arkeesi, piristä asuasi Kunertin iloisilla väreillä, kuten fuksian tai turkoosin kirkkaudella taikka maanläheisen okran tai tummanpunaisen lämmöllä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua