KUNTOILU

Kaikki, mitä tarvitset treeneihisi

Katso kaikki tuotteet

Activewear

Saumaton urheiluelämys

Heitä hyvästit hankaaville ja epämukavilta tuntuville treenivarusteille. Huippubrändien saumattomalla tekniikalla valmistama sporttimuoti näyttää ja tuntuu upealta päällä.

Jaleh Firouzbakht

Vanhempi Naisten sporttimallistojen sisäänostaja, Zalando

Täydelliset sporttiliivit

Löydä täydelliset urheiluliivit

Pilates tai nyrkkeily – vai jotain siltä väliltä? Harjoituksesi vaativat parhaan mahdollisen tuen. Vastaa muutamaan kysymykseen, ja etsimme juuri sinulle sopivat urheiluliivit.

Parhaat kuntoilubrändimme

Kaikki kuntoiluun Zalandolta

Tällaista kuntoilumaniaa ei ole koettu naismuistiin! Koko maailman vallannut treenikuume ei ota laantuakseen, vaan päinvastoin, terveelliset elämäntavat ja aktiivinen elämänrytmi ovat suositumpia kuin koskaan. Urheiluhulluus on saavuttanut myös muotimaailman, eivätkä naisten kuntoiluvaatteet ole koskaan olleet yhtä trendikkäitä. Niin fitnesskisaajat kuin trendsetteritkin kulkevat nyt treenien lisäksi myös kaupungilla sulavalinjaisissa joogahousuissa, sporttisissa crop-topeissa sekä kasarihenkisissä verkkatakeissa. Valkoiset tennarit ja virtaviivainen lippis ovat sykemittarin ohella naisten kuntoilumuodin suosituimmat asusteet.

Lisäboostia treeniin naisten kuntoiluvaatteista

Kiitos kuntoilumanian, myös eri urheilulajien tarjonta ja harrastusmahdollisuudet ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Nykyisin jokaisen itsestään huolehtivan naisen on helppoa löytää juuri omaan makuun sopiva kuntoilulaji ja mikä parasta, hikoillessakaan ei tarvitse tinkiä tyylistä. Harrastitpa siis kehoa vetreyttävää bikramjoogaa, mieltä puhdistavaa juoksua tai lihasvoimaa kehittävää crossfitiä, on sinun helppo näyttää treeneissä hyvältä valitsmalla lajiin sopivat kuntoiluvaatteet Zalandon laajasta ja trendikkäästä naisten kuntoiluvaatevalikoimasta.

Pysy muodikkaasti kunnossa

Avain optimaaliseen urheilusuoritukseen piilee lajiin ja säähän sopivissa teknisissä kuntoiluvaatteissa, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä päällä. Kauhtuneen t-paidan ja nyppääntyneiden collegehousujen sijaan, joogamatolla on mukava taivutella lajiin tarkoitetussa joogatopissa ja trikoissa. Trendikkäät urheilubrändit ovat pitäneet huolen siitä, että teknisten ominaisuuksien lisäksi naisten kuntoiluvaatteet miellyttävät myös muodin ystävien silmää. Zalandon naisten kuntoiluvaatevalikoimasta löydät sporttimuodin ikisuosikkien, kuten Niken, adidaksen ja Reebokin treenivaatteiden viimeiset mallistot. Älä siis anna lepattavien lahkeiden hidastaa juoksuasi, vaan maksimoi nopeutesi linjakkaissa juoksutrikoissa tai joustavissa juoksushortseissa. Innostu endorfiineista, valitse lajiisi sopivat kuntoiluvaatteet ja anna treenikuumeen tarttua!

Näytä vähemmän

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.