Kynsikkäät ovat tyylikkäämpiä ja käytännöllisempiä kuin koskaan ennen. Aiemmin lähinnä komeina ajohanskoina ja 80-luvun pitsisinä muotiasusteina tunnetuksi tulleet, sormenpäät paljaaksi jättävät käsineet sopivat täydellisesti moderniin mobiililaitteiden valtaamaan maailmaan. Niihin pukeutuneena voit selailla lämpöiseen kosketukseen reagoivaa näyttöä koleammassakin kelissä poistamatta käsineitä kertaakaan käsistä.

Kynsikkäät ovat ihanteellinen asuste välikausiin. Niiden avulla säilytät sorminäppäryyden samalla kun pidät suurimman osan käsistäsi tasaisen lämpöisenä. Kirjoittaminen, lehden selailu tai tavaroiden tunnustelu kassin pohjalta luonnistuu yhtä hyvin kynsikkäät kädessä kuin ilman käsineitä. Nahkakynsikkäillä pidät tiiviisti otteessasi kaiken auton ratista käsilaukun hihnaan.

Rokkaavat ja romanttiset kynsikkäät

Ei yksin nahkatakki tai -buutsit tee yhtä särmikästä ilmettä kuin nahkaiset, niitein koristellut kynsikkäät. Niissä yhdistyvät vanhan ajan kapinallinen rockabilly-tyyli uuteen, muodikkaaseen muotoiluun ja vallitseviin trendeihin. Ne antavat rohkeaa asennetta jokaiseen asuusi herkän romanttisista tummanpuhuviin kokonaisuuksiin. Kun haluat paljastaa kyntesi, ei näyttävä manikyyrisikään jää huomaamatta näissä käsineissä.

Kynsikkäiden toisessa ääripäässä ovat unelmaisen pehmoiset ja pörröiset villakynsikkäät. Herkissä ja huurteisissa pastellin sävyissä nämä käsineet vastaavat söpöydessään vähintäänkin kissanpentu-tasoa. Ne hellivät käsiä ja lämmittävät jo pelkällä suloisuudellaan enemmän kuin monet muut käsineet ylle puettuina. Vilukissa kehrää tyytyväisyyttään, kun kynsikkäisiin on lisätty kätevät huput, joiden alle arat sormenpäät pääsevät suojaan lämmittelemään. Yhdistä villakynsikkäät muhkeaan villapuseroon ja huiviin yhtenäisen ilmeen luomiseksi tai luo niillä pehmeää kontrastia viiltävän tyylikkääseen asuusi.

Tottunut kerrospukeutuja näkee kynsikkäissä heti mahdollisuuden, joka ei tule kokemattoman kokeilijan mieleen. Laadukkaat ja ohuet kynsikkäät voi pukea myös toisten käsineiden päälle! Ne antavat kaivattua lisälämpöä nahkahanskoille, jotka sopivat muita käsineitä paremmin sekä autoiluun että shoppailuun. Kun saavut koleisiin sisätiloihin, poistamalla vain kynsikkäät käsineiden päältä, pidät kätesi suojassa ja siistinä kaikissa tiloissa ja tilanteissa.

Tutustu myös