Mallisto

Suositut filtterit
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Mallisto
Sisävuori
65 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

L.Credi tarjoilee herkullisen kattauksen laukkuja ja asusteita modernin naisen elämään. Saksan Münchenistä lähtöisin oleva merkki yhdistelee designissaan vähäeleistä chic-henkeä, vivahteikkaita värejä ja vahvoja linjoja. Lopputuloksena on kokoelma kauniita ja kestäviä nahkalaukkuja aina juhlavista iltalaukuista tilaviin ostoskasseihin. Oletpa sitten puhtaan minimalismin, klassisen muotoilun tai runsaan väriloiston ystävä, L.Credi-laukut tarjoavat ilmeikkäitä vaihtoehtoja moneen eri tyyliin.

L.Credi – elegantteja laukkuja tyylitietoisille naisille

L.Credi hallitsee laadukkaiden nahkalaukkujen valmistuksen omaleimaisella ja itsevarmalla otteella. Merkin juuret juontavat jo vuoteen 1953, ja tänä päivänä se tunnetaan kauniista ja kestävistä naisten laukuistaan, joissa perinteikäs muotoiluosaaminen kohtaa nykyaikaisen tyylin. Nämä laukut edustavat taidokkaan käsityöosaamisen laatua, jossa jokainen linja ja yksityiskohta on luotu huolella. Saksalaisen osaamisen lisäksi L.Credin designista voi löytää vaikutteita myös italialaisesta muotoilusta, sillä suuri osa sen suunnittelijoista on perinteisesti ollut italialaisia, ja osa laukuista myös valmistetaan Italiassa. Uusimpien trendien sijaan brändi hakee inspiraationsa klassisen naisten muodin tunnelmasta ja menneiden vuosikymmenten parhaista elementeistä, joista se jalostaa raikkaita laukkuja nykyaikaisella särmällä.

L.Credi antavaa asullesi ajatonta tyylikkyyttä ja modernia särmää

Etsitkö käytännöllistä käsilaukkua arjen luottolaukuksi, säkenöivää kirjekuorilaukkua juhlatilaisuuksiin, värikylläistä olkalaukkua asusi keskipisteeksi tai tilavaa ostoskassia shoppailureissuille? L.Credin kokoelmista löydät moneen tilanteeseen ja tyyliin sopivat laukut ja lompakot. Valitse makusi mukaan joko kiiltävää tai mattapintaista nahkaa pelkistetyissä perusväreissä, intensiivisen kirkkaissa sävyissä tai jännittävissä monisävyisissä kombinaatioissa. Käytännöllisillä sisätaskuilla ja tukevilla metallisoljilla varustettu musta satulalaukku on klassista tyyliä suosivan leidin perusvaruste – kirkkaampia sävyjä suosiva nainen valitsee käsilaukukseen esimerkiksi puhtaan valkoista, hempeää roosaa tai pirteää keltaista. Kun etsit näyttävää olkalaukkua tai suurieleistä ostoskassia täynnä asennetta, valitse esimerkiksi räiskyvällä punaisella tai voimakkailla mustavalkoraidoilla leikittelevä malli. Glamourin loistoa juhla-asuun tuovat puolestaan ylelliset pikkulaukut – sopiiko sinun juhlatyyliisi parhaiten hopean tai ruusukullan hohto vai mustan nahan ja kultasomisteiden yksinkertainen eleganssi?

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista