Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Pituus
80 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Urbaani, ajaton ja energinen stailaus muodostaa tyylikombon, jota ei kannata ohittaa. Laatutietoinen pukeutuja valitseekin vaatekaappiinsa tyylitärppejä, jotka henkivät rennon skarppia elämäntapaa. Lacoste LIVE ravistelee huolettoman tyylin klassikoita freesillä päivityksellä!

Lacoste LIVE edustaa ranskalaisen muotitalon ketterän vakuuttavaa linjaa. Sporttimuodin klassinen osaaja stailaa ikonisen krokotiili-symbolinsa tällä kertaa osaksi urbaania pukukoodia. Kun kaipaat arkipukeutumiseesi valintoja, jotka eivät tingi niin laadusta kuin näppäryydestä, ota nämä mallistot haltuun! Tämä merkki tarjoaa huolettoman säväyksen niin muotimuusien kuin tyyliniekkojen arjen vaatevalintoihin.

Lacoste LIVE –ketterän ja priimalaatuisen pukeutumisen edustaja

Edelläkävijän muotiasennetta luotsaava klassikkomerkki mullistaa tällä kertaa sporttivaikutteisen arkipukeutumisen. Lacoste LIVE on yhdistelmä selkeitä linjoja, katumuodin pirskahtelua sekä mukavan trendikästä pukeutumista. Priimalaatuinen muodikkuus ei sulje pois rentoa pukeutumista! Ryppyotsaton design kulkee käsi kädessä ajankohtaisten tyylitärppien kanssa. Nämä urbaanin muodin helmet istuvat täydellisesti vauhdikkaaseen ja laatutietoiseen pukeutumiseen. Huolellinen räätälöinti ja tarkat materiaalivalinnat sujahtavat tyyliisi jokaisena viikonpäivänä.

Inspiroidu muodista, jonka palaset istuvat paikoilleen vaivattoman vakuuttavasti. Lacoste LIVE tuo huolettoman piristeen niin vauhdikkaisiin arkipäiviin kuin tyylintäyteisiin lomapäiviin. Kun luotat lookisi raikkaiden ja huolettomien täsmävalintojen varaan, voit sanoa hyvästit asukriiseille. Kokeile esimerkiksi pehmeän neulepaidan ja kangashousujen hillittyä komboa arjen signature-tärpiksi. Kevyet takit ja colleget ovat täydellinen avec hyvin istuvien farkkujen tai chinojen kanssa. Ripottele asusteita fiiliksen mukaan: klassinen rannekello on täsmällisen tyylin ykkösvalinta, ja kevyt huivi tuo asuun pehmeyttä. Tämä merkki ja sporttimuodin ykkösvalinta pikeepaita ovat myös erottamaton pari. Päivitä klassikkopaita raikkaalla twistillä ja yhdistä se katumuodin kärkivalintoihin. Valitse jalkineiksi esimerkiksi näppärät tennarit tai särmikkään rouheat bootsit. Varaa neuletakki kerrospukeutumisen varalta, ja viimeistele asu skarpilla päällystakilla.

Lacoste LIVE ravistelee energistä ja laatutietoista tyyliasennetta!

Tutustu myös