Lafuma varustaa aktiivisesta vapaa-ajanvietosta ja retkeilystä innostuneet kohti uusia seikkailuja luonnon helmassa. Ranskalainen retkeilyvarusteisiin ja vapaa-ajanvaatetukseen erikoistunut yhtiö aloitti 1930-luvulla reppuvalmistajana. Yrityksen reput joutuivatkin pian kovaan testiin, kun ne pääsivät mukaan ranskalaisen retkikunnan Himalajan-valloitukseen. Uusi reppu päihitti vaatimukset kirkkaasti ja avasi Lafumalle tien laajentaa yritystään. Nykyisin yritys tunnetaankin monipuolisen ja taatusti toimivan retkeilymuodin luottonimenä.

Tavoittele unelmaasi – Lafuma auttaa

Reput kuuluvat edelleenkin ranskalaisyrityksen mallistoon, mutta niiden lisäksi Lafuma tarjoaa monipuolisen kattauksen vapaa-ajanjalkineita, ulkoiluvaatteita ja retkeilyvarusteita. Olitpa sitten lähdössä valloittamaan vaarojen lakia tai vain camping-alueelle rentoutumaan, löydät brändin valikoimista lähes kaiken tarvittavan makuupussista anorakkiin ja kaulaliinasta vaelluskenkiin. Koska retkille on mukava lähteä yhdessä perheen kanssa, Lafuma valmistaa myös lastenmalleja. Mihin tahansa retkesi sinut vievätkään, asiallinen varustus ja vaatetus on kaiken a ja o. Reissuille on hyvä pakata riittävästi vaihtovaatteita, sillä mikään ei ole hirveämpää kuin sotkeentuneet tai likomärät vaatteet jo valmiiksi epäsuotuisissa olosuhteissa keskellä erämaata. Voi siis olla hyvä idea hankkia kerralla parikin kappaletta hyväksi havaittua vaatetta mukaan pakattavaksi.

Lafuma vie sinut retkeilymuodin huipulle

Voihan toki olla, että erämaan rauhassa uudet retkeilyvaatteesi näkevät vain puskien alla lymyilevät eläimet. Trendikkyys ja tyylikkyys eivät silti ole koskaan pahitteeksi. Kauniit ja käytännölliset vaatteet ja varusteet lisäävät käyttäjänsä itsevarmuutta ja piristävät mieltä retkeilyolosuhteissakin. Lafuman hillityt ja maanläheiset vaatteet toimivat hyvin osana lähes mitä tahansa vaatetuskokonaisuutta. Vaihtamalla pieniä mutta tärkeitä asusteita, kuten kaulaliinoja, saa helposti taiottua parkatakille kokonaan toisenlaisen ilmeen. Retkeilymuodista ja ulkoiluvaatteista saa kuitenkin tykätä, vaikka ei olisi koskaan käynyt Keskuspuistoa villimmissä olosuhteissa. Yrityksen mallistoon kuuluville raikkaan yksinkertaisille ulkoilutakeille, kangashousuille ja asusteille löydät taatusti käyttöä myös kaupungissa. Etsitpä sitten vaatteita ja varusteita pieniin tai suuriin seikkailuihin, Lafuma täyttää toiveesi ja odotuksesi.

Yhdistele ja sekoita