Miehet
Lapset
  • Merkki
  • Hinta
1 tuotetta
|Lajittelu :

L'Agent by Agent Provocateur tarjoaa rohkeaa ja nykyaikaista alusasumuotia alan ikoniselta design-valmistajalta. Sarjan alusasut huokuvat itsevarmaa naisellisuutta, raikasta väriloistoa ja mielikuvituksellista muotoilua, jossa perinteisen pitsin koristeellisuus kohtaa selkeälinjaisen modernin minimalismin.

Vuonna 2012 lanseerattu L'Agent by Agent Provocateur on räväkän sensuellista designistaan tunnetun brittiläisen alusasuvalmistajan Agent Provocateurin mallisto, jonka on luonut brändin luova johtaja Sarah Shotton yhdessä espanjalaisen näyttelijäkaunotar Penélope Cruzin ja tämän sisaren Mónica Cruzin kanssa. Kolmikon yhteistyön tuloksena on syntynyt ilmeikäs kokoelma tinkimättömällä asenteella ja edelläkävijän rohkeudella toteutettua alusasumuotia, joka kunnioittaa eri kokoisten naisvartaloiden parhaita puolia. Kokoelmassa on kiinnitetty huomiota tarkoin harkittuihin yksityiskohtiin sekä miellyttävän istuvuuden ja tyrmäävän eroottisuuden yhdistämiseen.

L'Agent by Agent Provocateur on modernin naisen alusasudesignia, joka ei jätä kylmäksi

L'Agent-sarjan rintaliiveissä hehkuvat mustan ja valkoisten sävyjen lisäksi kirkkaat ja näyttävät sävyt. Valitse makusi mukaan kevyet kaarituettomat liivit tai tukevat push-upit esimerkiksi liekehtivän punaisena, intensiivisen fuksian taikka syvän yönsinisen sävyisenä. Rintaliivivalikoimasta löydät niin tyylikkään asiallisia malleja arkikäyttöön kuin läpikuultavalla pitsillä leikitteleviä vietteleviä liivejä, jotka istuvat täydellisesti esimerkiksi sukkanauhaliivien ja pitsialushousujen kanssa.

L'Agentin alushousut täydentävät rintaliivimalliston ilmettä ja värimaailmaa. Niukat pitsistringit, herkulliset hipster-alushousut ja aistikkaat tangat ylistävät naisvartalon kauneimpia kaaria, mutta tarjoavat silti myös tukevaa ja miellyttävää käyttömukavuutta.

Rintaliivien ja alushousujen lisäksi L'Agent by Agent Provocateur kohauttaa myös höyhenen keveiden yöpaitojen ja aamutakkien, lanteita korostavien sukkanauhaliivien, läpikuultavien body-asujen sekä kurvikkuutta ja täyteläisyyttä luovien korsettien avulla. Päästä naisellisuutesi valloilleen Agent Provocateurin rohkean ja rakastettavan alusasudesignin myötä!

Tutustu myös