accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS*

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Aloitussivu

Parhaat lahjaideat

Ystävänpäivälahjat

Lahjat rakkaimmille

Ideoita lahjan antajalle

Lahjoja tärkeisiin hetkiin

Oletko jokaisen merkkipäivän kohdalla samojen kysymysten äärellä: Mitä antaa lahjaksi maailman parhaalle äidille? Entä mistä löytää rakkaalle täydellinen lahja vuosipäivän kunniaksi, tai kuinka muistaa parasta ystävää syntymäpäivänä? Olet oikeassa paikassa, sillä vastaukset kaikkiin lahjaongelmiisi löydät täältä! Olemme koonneet yhteen Zalandon parhaat lahjavinkit, joista löydät varmasti sopivan lahjan joka tilanteeseen.


Syntymäpäiväjuhlat, valmistujaiset, häät tai pikkujoulut - aihetta juhlaan löytyy ympäri vuoden! Juhlat ovat arjen piriste, sekä mitä mainioin tilaisuus päästä laittautumaan ja pukeutumaan parhaimpiinsa. Vielä kun keksisi sopivan lahjan juhlien sankarille...

'Sanotaan, että vaatteet tekevät miehen, mutta sama pätee myös lahjoihin:

Ei ole yhdentekevää, millaisella lahjalla muistat rakkaitasi. Parhaimmillaan onnistunut lahja kertoo jotain sen saajasta, sopien juuri hänen persoonaansa, tyyliin tai mieltymyksiin. Merkityksellinen lahja kestää aikaa, ja muistuttaa sen antajasta vielä vuosienkin päästä.


Tältä sivustolta löydät inspiraatiota niin isänpäivälahjoihin, häälahjoihin, kuin lapsen syntymää juhlistaviin varpajaislahjoihinkin. Anna morsiamelle jotain sinistä kauniiden korvakorujen muodossa tuomaan onnea avioon. Muista ystäväsi vastasyntynyttä pienokaista varpajaislahjalla: Suloisessa unipussissa nyytin on unelmapehmeää nukkua päiväunia.


Entä mitä hankkia lahjaksi isälle, veljelle tai poikaystävälle? Varma lahjavalinta miehelle on tyylikäs solmio. Trenditietoista poikaystävää kannattaa lahjoa sporttisella rannekellolla tai laadukkaalla nahkalaukulla. Korut ovat aina arvostettuja lahjoja, joiden arvo säilyy. Muista ystävääsi merkkipäivänä kauniilla helmikorulla ja ilahduta äitiäsi upealla silkkihuivilla.


Inspiroidu Zalandon monipuolisesta lahjavalikoimasta


Parasta Zalandon lahjavinkeissä on se, että löydettyäsi sopivat lahjat, voit muutamalla klikkauksella tilata ne suoraan kotiisi. Unohda stressaava ja aikaa vievä lahjojen etsintä täpötäydessä tavaratalossa ja keskity rauhassa muihin asioihin. Sillä aikaa kun odottelet postia toimittamaan tilauksesi perille, voit leipoa juhlia varten vaikka kakun. Lahjojen hankkiminen ei voisi olla enää helpompaa!


Hae inspiraatiota Zalandon lahjaideoista ja nauti antamisen ilosta!