Miesten lakit

Suositut filtterit
2 193 tuotetta

Lakit ovat miesten päähineiden kestosuosikkeja, jotka ovat suojaavan lippansa vuoksi tarpeen etenkin aurinkoisina päivinä, olipa suuntana sitten kaupungin kuumat kadut tai ulkoilu luonnon helmassa. Tänä päivänä etenkin jenkkityyliset lippalakit kuuluvat miesten katumuodin peruspäähineisiin, ja niiden ilmeeseen luottavat niin letkeät skeittarit ja hopparit, minimalistisen indie-muodin ystävät kuin varttuneemmatkin tyylitaiturit.

Nykyiset lippalakit ovat syntyneet amerikkalaisen baseball-kulttuurin myötä – ensimmäiset baseball-tyyliset lakit lanseerattiin jo 1860-luvun Brooklynissa, ja moderni, jäykkälippainen lippis näki päivänvalon 1940-luvulla. Tänä päivänä lippalakkeja käyttävät lukuisten lajien urheilijat aina juoksijoista purjehtijoihin ja golfareista pyöräilijöihin. Lakin tärkein ominaisuus on hyvän istuvuuden lisäksi kunnon lippa, joka suojaa kasvoja auringon säteiltä ja häikäisyltä, ja lisäksi antaa lakille ilmettä ja luonnetta. Lippalakit onkin otettu avosylin vastaan myös muotimaailmassa, etenkin hiphop-henkisen katumuodin parissa.

Lakit antavat tyyliä, asennetta ja auringonsuojaa moneen makuun

Kun tahdot lakin, joka kääntää katseet ja nousee asun kuin asun keskipisteeksi, valitse rohkeilla väreillä, runsailla printeillä tai suuren maailman bling-blingillä koristeltu suoralippainen lakki. Kuosi voi hakea innoituksensa esimerkiksi urheilumuodista, musiikkimaailmasta tai hipster-henkisestä, runsaiden mutta harkittujen värien ja kuvioiden estetiikasta. Yhdistä suurieleinen lippis esimerkiksi samanhenkiseen printtipaitaan, kirkkaisiin yksivärisiin farkkuihin ja katutennareihin.

Baseball- ja urheilulippikset istuvat niin penkkiurheilijan kuin aktiivitreenaajankin päähän. Aito baseball-lakki on malliltaan näyttävän jämäkkä, väriltään usein voimakas ja tietenkin varustettu suosikkiseurasi logolla. Muuhun liikuntaan, esimerkiksi retkeilyyn, purjehdukseen ja kalastukseen sopivat loistavasti käyrällä lipalla ja luonnonläheisillä sävyillä viimeistellyt lakit.

Lätsämalliset, usein villakankaasta tai muusta luonnonkuidusta valmistetut flat cap -malliset lakit henkivät nostalgista maalaistunnelmaa ja kulkuriromantiikkaa. Ne ovatkin täydellisiä päähineitä esimerkiksi kauluspaidan ja sammareiden luoman boheemin ilmeen täydentäjäksi, mutta istuvat mainiosti myös esimerkiksi urbaaniin minimalismiin tai rentoon casual-tyyliin.

Yhdistele ja sekoita

Muodikkaat lakit miehille nyt netistä

Päähineitä on käytetty jo historiallisista ajoista lähtien. Niitä on tarvittu suojaamaan niin pakkaselta ja viimalta, kuin luomaan tyyliä pukeutumiseen. Aikoinaan ne olivat herrasmiesten pukeutumisen viimeinen silaus. Porvarit ja muut ylhäiset käyttivät niitä joka päivä julkisissa paikoissa liikkuessaan - naisille hattua nostettiin kohteliaasti kumartaen. Nykypäivänä monet miehet käyttävät päähineitä joko suojaamaan kylmältä ja auringolta, taikka ihan muuten vaan tyylin vuoksi. Nykymiestä eivät sido vanhojen aikojen normit mallia valittaessa. Tänä päivänä mies voi valita vapaasti omaan persoonalliseen pukeutumiseensa sopivan, kuhunkin tilanteeseen parhaiten käyvän lippalakin. Valikoimaa tänäpäivänä löytyy! Kannattaa valita kuhunkin tilanteeseen toimivin tuote ottaen huomioon käyttömukavuus sekä materiaali. Sopivia malleja löytyy joka menoon. Urheiluun, työmatkoille, kavereiden kanssa hengailuun sekä vaikkapa kalastukseen on runsaasti vaihtoehtoja tarjolla. Nykyaikana päähineet ovat usein tyylin piste i:n päälle. Ne kuuluvat erottamattomasti niin nuorison, skeittaajien, rokkareiden kuin taiteellistenkin tyyppien pukeutumisee ja niitä käyttävät niin lapset kuin aikuiset.

Zalandon verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman muodikkaita miesten lakkeja. Sivuiltamme löydät kestävät ja pestävät tuotteet joka menoon. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto kruunaamaan tyylisi. Lakit ovat myös hyvä lahjaidea - niin poikaystävä, isä, pomo kuin appiukkokin taatusti ilahtuu kun paketista löytyy käytännöllistä ja tyylikästä päähän pantavaa! Kaikki valikoimamme asusteet ovat tarkkaan valittuja merkkituotteita, joiden suosio on jo maailmalla testattu ja todettu. Tilaus hoituu helposti suoraan netissä - valitse omat suosikkisi jo tänään. Zalandon verkkokaupan valikoima lämmittää mukavasti talvella, piristää kevättäsi trendikkyydellään, suojaa kesän auringolta sekä syksyn pikku sateilta. Verkkokaupastamme löydät mukavat, käytännölliset sekä viimeisten trendien mukaiset merkkituotteet taatusti edullisin hinnoin. Hanki nyt tyylisi loppusilaus helposti netistä ja nauti persoonallisesta olemuksestasi. Sopiva lippalakki piristää pukeutumista, lisäksi se on helppo ja nopea tapa luoda ja ylläpitää oma tyyli päivästä toiseen. Muodin ostaminen netistä on nyt edullista ja helppoa!