1,169 tuotetta

Lakkien merkitystä naisten asusteena ei sovi aliarvioida! Parhaimmillaan lakit nimittäin määrittelevät koko asukokonaisuutesi ilmeen ja vievät tyylisi uusiin sfääreihin. Kannattaa siis satsata hattuvalikoimaan ja kokeilla yllättäviäkin asu- ja päähineyhdistelmiä!

Erilaiset lipalla varustetut naisten lakit sopivat niin mekkojen, farkkujen ja t-paidan kuin sporttisten asukokonaisuuksien seuraksi. Ja tietenkin ne kuuluvat olennaisesti streetwear-henkiseen tyyliin. Lippalakkien lisäksi lakkivalikoimassa on huippumuodikkaita, aavistuksen retrohenkisiä aurinkolippoja sekä tyylikkäitä lätsiä. Älä säästele lakkejasi lenkkipolulle vaan käytä niitä ennakkoluulottomasti urbaanien asukokonaisuuksiesi jatkeena!

Naisten lakit viimeistelevät tyylitietoiset asukokonaisuudet

Naisten lakit kuuluvat olennaisena elementtinä katumuodista inspiraatiota ammentaviin kokonaisuuksiin. Katu-uskottavien brändien lippikset viimeistelevät hipster-henkisen tyylin täydellisesti: pue se chinojen, nauhallisten kävelykenkien ja paitapuseron seuraksi! Rennompi kokonaisuus puolestaan syntyy, kun yhdistät makean lippalakin korkeavyötäröisiin farkkuihin ja väljään, lyhyeen t-paitaan tai collegepaitaan. Tyyli viimeistellään tietenkin retrohenkisillä korkeavartisilla tennareilla.

Naisten lakit sopivat myös erinomaisesti naisellisten ja minimalististen asukokonaisuuksien asusteiksi. Yhdistä trendikäs, yksivärinen lakki tai aurinkolippa esimeriksi kauniisti laskeutuvaan maksimekkoon tai tyylikkääseen haalariasuun! Kengiksi sopivat sirot nahkasandaalit, hillityt tennariklassikot, vintage-henkiset kangastossut tai muodikkaat slip on -tennarit. Lippalakki sopii myös tyylikkäiden kontrastien luomiseen. Yhdistä siis esimerkiksi kevyt, kukkakuosinen kesämekko nauhallisiin nahkanilkkureihin ja viimeistele tyyli trendikkäästi lakilla tai aurinkolipalla!

Naisten lakit ovat myös sporttisten asujen piste i:n päälle. Hillityn urheilullinen ja raikas ilme luodaan yhdistämällä siistit tennarit tai nahkaiset solkipistokkaat chinoihin ja pikeepaitaan tai raidalliseen toppiin sekä lakkiin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Lakit naisille edullisesti netistä!

Naisten lippalakit ovat nykyään yhtälailla käytännön juttu, kuin tyyliseikka. Oikeat asusteet tuovat pukeutumiseen tyyliä ja niin sanotun viimeisen silauksen. Jos et halua kärsiä kylmästä, lämpimät pään lämmittäjät ovat pakollisia meidän pohjoisilla leveysasteilla varsinkin talvisaikaan. Nykyajan laajoista valikoimista löytyy kiinnostavia ja ihastuttavia malleja joka lähtöön. Tarjolla on niin sporttisia, kuin trendikkäitäkin versioita useissa herkullisissa ja trendikkäissä väreissä. Moni nainen välttelee päähineiden käyttöä, koska pelkää hiusten menevän lyttyyn. Huoli on kuitenkin turha - oikeanlaisen, väljän mallin avulla hiukset pysyvät ojennuksessa aamusta iltaan, samalla kun pääsi säilyy suojattuna. Trendikäs asuste luo tyyliä ja asennetta pukeutumiseen sekä käyttäjänsä yleisolemukseen, tuoden samalla kaivattua piristystä ja väriä kasvoille. Lakit ovat näppärästi yhdisteltävissä muuhun vaatetukseen kaikkina vuoden aikoina. Ne sopivat saumattomasti niin lasten, nuorison kuin aikuistenkin pukeutumiseen. Yksinkertainenkin pukeutuminen muuttuu hetkessä viimeisten trendien mukaiseksi valitessasi kokonaisuuteen sopivan lakin. Nämä helposti yhdisteltävät, ihanat ja tyylikkäät tuotteet sopivat niin vapaa-aikaan, kuin virallisempaankin menoon. Niillä vahvistat persoonallista tyyliäsi tavalla, joka varmasti huomataan vuoden jokaisena päivänä.

Zalandon verkkokaupasta löydät nyt laajan valikoiman huipputrendikkäitä tuotteita kaiken ikäisille naisille todella edullisin hinnoin. Olemme koonneet valikoimaamme laajan kirjon erilaisia malleja juuri sinua varten. Verkkokauppamme tarjoaa aina muodikkaat, maailman johtavat tuotemerkit taatusti edullisin hinnoin. Tilauksesi voit hoitaa helposti suoraan kotoasi. Mitä enää odotat? Muodikkaat naisten lakit huomataan, anna persoonallisen pukeutumisesi näkyä ja valloittaa. Tämän kauden parhaat asusteet kannattaa tilata jo tänään. Valikoimastamme löydät aina niin klassikot, kuin viimeiset muotihitit jokaiselle vuoden ajalle ja tyylille. Valitse omat suosikkisi jo tänään ja anna tyylisi näkyä missä sitten kuljetkinn Lakki on myös kätevä kikka kun eteen tulee aamu, jolloin on kiire, eivätkä hiukset tahdo asettua sitten millään toivomallasi tavalla - sopiva myssy vain päähän ja menoksi. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa parhaat tuotteet ensimmäisten joukossa. Nyt sinun on helppo olla trendikäs - hankit vain kauden halutuimmat asusteet Zalandon verkkokaupasta.