Suositut filtterit
24 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Viileän tyylikästä sporttityyliä Lamborghinin vaatteissa

Lamborghini on paljon muutakin kuin maailman parhaisiin lukeutuva urheiluauto. Italialaiseen tuoteperheeseen kuuluu lisäksi yksinkertaisen tyylikäs miestenvaatevalikoima. Sporttiset vaatteet kruunaavat tyylisi vapaa-ajalla sekä matkoilla, ja joukossa on myös mukavia koti- ja urheiluvaatteita. Italialaisbrändin voimakas härkälogo, jossa yhdistyy musta ja kultainen, on esillä useimmissa valikoiman vaatteissa. Logoa on käytetty printtipaidoissa sekä huomion keskipisteenä että pienenä, mutta katseita vallitsevana yksityiskohtana.

Lamborghinin vaatteet sopivat sekä automerkin faneille että kaikille, jotka arvostavat virtaviivaisen tyylikästä ja samalla vaivattoman rentoa tyyliä. Onko elämäntyylisi hektinen? Lamborghini pysyy menossa mukana tiukoissakin tilanteissa. Näissä vaatteissa tunnet olosi energiseksi ja varmaksi sekä maailman lentokentillä, yökerhossa että kadulla. Merkin vaatteet on suunniteltu niin, että olet vapaa liikkumaan tyylistä tinkimättä. Värimaailma on hillitty, joten valikoiman vaatteita on helppo yhdistellä toisiinsa. Väripalettiin kuuluun muun muassa mustaa, valkoista, harmaata ja syvänsinistä. Tehosteväreinä vaatteissa on käytetty logosta tuttua kullanhohtoa ja pirteää keltaista.

Lamborghini vaatettaa sinut päästä varpaisiin. Löydät valikoimasta muun muassa tennarit, t-paidat, takit ja verryttelyhousut. Laatubrändi tietää, että hyvin mietitty tyyli piilee yksityiskohdissa. Valikoimaan kuuluu myös kattava valikoima asusteita, kuten vöitä, laukkuja ja jopa käyntikorttikoteloita. Satsaa sporttiseen ja skarppiin lookiin, joka muistetaan.

Urheilullista vapaa-ajan tyyliä

Lamborghinin vaatteet ovat täydellinen valinta vapaa-aikaan. Hyvät kengät ovat toimivan arkityylin a ja o, ja italialaismerkin valikoimasta löydät mukavat, matalavartiset tennarit monissa eri malleissa. Hyvin suunnitelluilla tennareilla hoidat mukavasti pitkänkin päivän askareet. Valitse esimerkiksi mukavat slip-on-kengät, jotka sujautat jalkaasi solmimatta nauhoja, tai perinteiset nauhalliset tennarit. Vaihtoehtoja löytyy lukuisia sekä perinteisen tennaridesignin ystäville että modernimpia kenkiä suosiville. Moderniin tyyliin sopivat esimerkiksi energiset mustat tennarit tai slip-on-tennarit kirkkaankeltaisin koristein. Täysmusta tennari on puolestaan monikäyttöinen ja klassinen valinta. Kaikki kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten ne kestävät aktiivista käyttöä. Muotoilu on jalalle mukava, joten näillä kengillä kävelet pitkään.

Yhdistä tennareihin siistit ja mukavat collegehousut. Lamborghini-logo esimerkiksi reiden päällä erottaa collegehoususi takuulla massasta – logo on laatuvaatteen merkki. Vedä lisäksi päällesi pehmeä mutta silti muotonsa säilyttävä t-paita tai pitkähihainen paita. Näyttävä kultainen härkälogo luo toimivan kontrastin t-paitojen muuten minimalistiseen designiin. Samalla se tuo ripauksen luksusta vapaa-ajan asuusi. Halutessasi voit kuitenkin valita t-paidan pienellä, huomaamattomalla logolla. Kruunaa sporttinen asu esimerkiksi mustalla tai valkoisella pystykauluksellisella collegetakilla.

Ajattoman tyylikästä miesten muotia

Lamborghini-vaatteista löytyy erinomaisia vaihtoehtoja myös toimistoon ja muihin tilanteisiin, joissa vaaditaan vaivattoman siistiä tyyliä. Kiinnitä huomiosi muun muassa mustiin ja valkoisiin kauluspaitoihin, jotka ovat rennon tyylikkäitä. Musta kauluspaita pienellä valkoisella logolla tekee vaikutuksen tilanteessa kuin tilanteessa, eikä se tarvitse seurakseen kuin yksinkertaiset suorat housut tai farkut. Sama väriyhdistelmä toimii myös toisin päin: kirkkaanvalkoinen kauluspaita elegantein mustin yksityiskohdin.

Lamborghinin monikäyttöisistä lyhyt- ja pitkähihaisista pikeepaidoista tulee helposti vaatekaappisi suosituimpia paitoja, sillä ne sopivat sekä rentoon työpukeutumiseen että vapaa-aikaan. Pikeepaidassa ehdit toimistolta suoraan golfpeliin. Italialaiselta laatumerkiltä saat myös takit joka tilanteeseen. Esimerkiksi tuulityyppinen kevyt takki kulkee helposti mukana arjessa ja matkoilla ja se sopii mainiosti hyvin istuvan pikeepaidan pariksi.

Kun look on muuten kasassa, muista täydentää sitä oikeilla asusteilla. Nahkavyöt merkin ikonisella logolla ja kruunatulla soljella antavat näyttävyyttä myös yksinkertaiselle asulle. Tutustu myös laukkuvalikoimaan, esimerkiksi rentoihin urheilukasseihin. Matkalle kätevä valinta ovat yksinkertaiset olkalakut, joissa pidät kätevästi käsillä passin, puhelimen ja vaikkapa tablettitietokoneen ja muut tärkeimmät tavarat.