Lasten mallisto

Suositut filtterit
60 tuotetta

Lasten kenkien hankinta voi joskus olla pulmallista, sillä makuasioiden lisäksi pitää ratkaista kenkien oikea koko, joka tulisi tarkistaa erityisen tarkkaan. Lasten jalkojen tulee saada tilaa elää ja liikkua kengässä, sillä liian ahtaat kengät aiheuttavat lapsen jalkaterään ja varpaisiin asentomuutoksia. Zalandolla on laaja valikoima tunnetun jalkinevalmistajan erinomaisia lasten kenkiä, jotka on suunniteltu erityisesti kasvavalle jalalle.

Birkenstock on saksalainen tuotemerkki, jonka perusti suutari Johann Adam Birkenstock vuonna 1774. Tuotemerkin kuuluisimpia innovaatioita on kenkien korkkipohja, joka muotoutuu täydellisesti jalkaan, sekä ihanteelliset raaka-aineet, jotka sopivat täydellisesti jalkinevalmistukseen. Birkenstock on tänään yksi maailman suosituimpia jalkinemerkkejä, jonka kenkiä käytetään runsaasti työkenkinä, sillä innovatiivisten pohjien ansiosta paino jakautuu tasaisesti jalkaan vähentäen rasittumista. Tutustu nyt Zalandolla Birkenstockin mittavaan lasten jalkinevalikoimaan ja hanki lapsellesi kengät, joista tulee varmasti lapsesi suosikkikengät.

Lapsesi jalkojen hyvinvoinnille – Birkenstockin kengät

Selaa yhdessä lapsesi kanssa meidän mittavaa lasten Birkenstock-merkkisten kenkien valikoimaamme, josta löytyy lapsellesi uudet, todella mukavat kengät. Meiltä löydät tuotemerkin korkealaatuisia lasten kenkiä, kuten esimerkiksi varvassandaaleita, korollisia ja matalakantaisia pistokkaita ja nilkkaremmillä olevia sandaaleita. Nämä lasten Birkenstock-merkkiset kengät sopivat erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi sisätiloissa eskarissa ja koulussa tai kotona. Lisäksi ne ovat täydelliset kesäpäivien kengät, jolloin jalka hikoilee liian kuumissa jalkineissa.

Tuotemerkin lasten kengät sisältävät eri värivaihtoehtoja, kuten esimerkiksi harmaata, mustaa, kiiltävää hopeaa, vaaleansinistä, violettia ja valkoista. Lisäksi lapsesi voi valita kengät nilkkaremmillä tai soljella, tai varvassandaaliversion, jossa ei ole erityistä suljinta. Tartu tilaisuuteen hankkia lapsellesi kengät, jotka pitävät lapsesi jaloista hyvää huolta, samalla kun ne ovat mitä mukavimmat jalassa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua