Lasten mallisto / Desigual

Suodatin (1)

149 tuotetta

Desigual-tuotemerkin design on elämäniloinen ja värikäs, ja tämä espanjalainen tuotemerkki tunnetaan ennen kaikkea innovatiivisesta ja rohkeasta designistaan. Lasten Desigual-mallisto on hauska ja huoleton, ja tuotemerkki tarjoaa upean valikoiman värikkäitä ja mukavia vaatteita, kenkiä ja asusteita niin tytöille kuin pojillekin. Tyttöjen haalareissa ja trikoomekoissa hehkuvat kaikki sateenkaaren värit, ja persoonalliset printit saavat kenet tahansa hyvälle tuulelle. Tuotemerkin lastenvaatteiden materiaalit ovat kestäviä, pehmeitä ja mukavia, ja mekkojen, haalareiden ja toppien kuviot, kuosit ja värit taidokkaasti sommiteltuja. A-linjaiset, näyttävillä printeillä maustetut hameet, värikkäät topit ja shortsit, persoonalliset t-paidat, trendikkäät legginsit ja käytännölliset hupparit tuovat omalta osaltaan iloa ja riemua lasten vapaa-ajan pukeutumiseen.

Desigual tarjoaa iloa, väriä ja persoonallista muotia tytöille ja pojille

Väreillä on suuri vaikutus mielialaamme, ja iloiset värit tuovat mukanaan positiivisuutta ja hauskuutta. Räiskyvän värikkäät Desigual-lastenvaatteet tuovat iloa ja naurua paitsi lapsen puuhakkaaseen päivään, mutta ne myös tartuttavat positiivista asennetta ympärillä oleviin ihmisiin. Me täällä Zalandolla rakastamme värejä, ja Desigual on yksi värikkäimmistä ja rakastetuimmista tuotemerkeistä, joka tarjoaa iloista ja trendikästä muotia lapsille – tytöille ja pojille. Tämän tuotemerkin poikien vaatemallisto koostuu printtipaidoista, huppareista, shortseista, t-paidoista ja asusteista, joille kaikille yhteistä ovat värikkyys, mukavuus ja persoonalliset detaljit.

Desigualin lastenvaatemallistosta löydät myös mukavat varvastossut, sandaalit, ballerinat ja loaferit ja uima-asut sekä olkalaukut ja huivit. Heittäydy värien vietäväksi ja tartuta aurinkoinen ilo ja positiivisuus myös ystäviisi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua