Lasten mallisto

Suositut filtterit
14 tuotetta

Zalandolla on mahtava kokoelma lapsille suunniteltuja urheilullisia vaatteita, kenkiä ja asusteita Yhdysvaltalaiselta tuotemerkiltä nimeltä Etnies. Etnies perustettiin vuonna 1986 ja vaikka brändi nykyään sijaitseekin Kaliforniassa, sen alkujuuret ovat lähtöisin Euroopasta. Etnies on skeittailijan unelmamerkki, sillä brändi suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia tuotteita juuri skeittailijoille, aina vaatteista kenkiin ja asusteisiin. Juuri alkuvuodet tuotemerkiltä kuluivat uusien tekniikoiden hiomisella ja uusien markkinarakojen päivittämisellä. Tänään myös lumilautailijat ovat Etniesin hartaita asiakkaita, sekä kaikki muut aktiivisesta elämäntavasta nauttivat naiset, miehet ja tietenkin tuotemerkin suosikki kohderyhmä; liikkuvat lapset ja nuoret.

Päivitä lapsesi vaatevalikoimaa ja hanki Zalandolta Etniesin suunnittelemia trendikkäitä ja upeita vaatteita, jotka ovat sporttisia ja näyttäviä. Vaatteiden lisäksi löydät Zalandolta tuotemerkin toiminnallisia skeittikenkiä, joissa on asennetta. Etnies on myös suunnitellut tyylikkäitä asusteita, kuten erinomaisia aktiiviselle lapselle sopivia lippiksiä.

Etnies – skeittimuotia aktiiviselle lapselle

Tutustu meillä tuotemerkkiin nimeltä Etnies, joka on suunnitellut hulppean kokoelman lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita, jotka kaikki sopivat erinomaisesti käytettäviksi päivän aktiviteeteissa. Valikoimasta löydät toinen toistaan komeampia luomuksia, kuten esimerkiksi kuuluisia Etnies-kenkiä, joita löytyy useissa erilaisissa malleissa. Meiltä löydät lapsellesi tyylikkäitä skeittikenkiä sekä trendikkäitä tennareita, joita valikoimasta löytyy korkea- ja matalavartisina malleina. Kenkien värivalikoima on urbaani ja näyttävä, sillä todelliset Etnies-kengät erottuvat joukosta kirkkaalla pohjalla tai pirteän värisillä kengännauhoilla. Brändin vaatteissa näkyvät merihenkiset, luonnonläheiset sävyt tyylikkäästi erottuvalla Etnies-logolla.

Ole trendikäs ja pue lapsesi mukaviin ja näyttäviin vaatteisiin, jotka ovat rennon tyylikkäitä ja korkeaa Etnies-laatua. Harrasti lapsesi sitten skeittailua, pyöräilyä, jalkapalloa tai ihan mitä tahansa, ovat tuotemerkin laadukkaat ja kestävät vaatteet, kengät ja erilaiset asusteet täydellinen valinta.

Tutustu myös