Lasten mallisto

Suositut filtterit
  • Asusteet ja lelut
  • Designermuoti
  • Lahjoja
226 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Liikkuva, aktiivinen lapsi tarvitsee vaatteet ja varusteet, jotka omalta osaltaan auttavat lasta suoriutumaan aktiviteeteistaan mitä parhaiten. Zalandolla on tuhti kokoelma Kappa-merkkisiä lasten vaatteita, asusteita ja kenkiä, jotka on suunniteltu aktiivisen lapsen erilaisiin harrastuksiin. Kappa on italialainen brändi, joka suunnittelee ja valmistaa urheiluvaatteita ja -tarvikkeita urheiluhenkisille naisille, miehille ja lapsille, jotka vaativat varusteiltaan erinomaista käyttömukavuutta, kestävyyttä ja toiminnallisuutta.

Kappa perustettiin Torinossa vuonna 1916 ja tuotemerkin logoa koristavat istuvat mies ja nainen, joiden selät ovat toisiaan vasten. Brändi on erittäin suosittu Italiassa, sillä se valmistaa pelipaitoja suurille jalkapallojoukkueille ja toimii useiden urheiluseurojen yhteistyökumppanina. Tuotemerkki valmistaakin monille näistä urheiluseuroista urheiluvaatteita sekä myös erilaisia varusteita. Tutustu Kappa-kokoelmaan ja hanki lapsellesi korkealaatuisia urheiluvaatteita ja -varusteita, jotka tukevat lastasi urheilusuorituksissa ja tarjoavat suuren käyttömukavuuden erilaisiin urheilulajeihin.

Kappa – lasten korkealaatuisia tuotteita urheiluun

Tartu tilaisuuteen päivittää lapsesi urheiluvaatteet, asusteet ja kengät. Meiltä löydät laadukkaat Kappan suunnittelemat erilaiset lasten luomukset, joilla piristät lapsesi pukeutumista myös urheillessa. Lisäksi lapsesi saa kokea erinomaista käyttömukavuutta mahatavan toiminnallisuuden ohessa. Löydät valikoimastamme tuotemerkin upeita luomuksia, kuten esimerkiksi korkealaatuisia verryttelypukuja, pelipaitoja ja shortseja, joiden avulla liikkuminen sujuu loistavasti. Lisäksi Kappa on suunnitellut energisille lapsille laadukkaita kuntoilukenkiä, vaellussandaaleita, tennareita, erilaisia vaelluskenkiä ja talvisaappaita. Kappa on käyttänyt lapsille suunnitelluissa tuotteissaan raikkaita värejä, mikä antaa luomuksille iloisen pirteän ulkoasun. Lasten suosikkivärit, kuten esimerkiksi kirkkaansininen, pinkki, vihreä ja keltainen näkyvät selkeästi tuotemerkin suunnittelemissa kengissä, kun taas vaatteissa on puolestaan käytetty hieman hillitympiä värejä, kuten mustaa, sinistä ja vihreää. Hanki sinäkin lapsellesi Kappan korkealaatuisia lasten urheiluvaatteita ja kenkiä, joilla liikkuminen on helppoa ja hauskaa.

Yhdistele ja sekoita