Minymo on iloista, värikästä, kestävää ja toimivaa lastenmuotia tanskanmaalta. Tuotemerkin lasten ulkoiluvaatteissa on kiinnitetty suuresti huomiota äärimmäiseen mukavuuteen, hyvään hengittävyyteen ja käytännöllisyyteen, mitkä ovat ehdottomia edellytyksiä hyvälle ulkoiluvaatteelle. Minymon lastenvaatemallisto tarjoaa kattavan valikoiman toimivia, helposti yhdisteltäviä ja iloisen värikkäitä vaatteita 0-12 vuotiaille. Lapset eivät välitä tuulesta tai tuiskusta ja vesilätäköissä hyppiminen on ihan parasta. Kun ulkoiluvaatteet ovat hyvin vettäsietäviä ja kestäviä, on leikkiminen tuplasti hauskempaa.

Tämän laadukkaan tanskalaisen tuotemerkin lasten talvitakit ja -housut sekä haalarit ovat erinomainen valinta syksyn ja talven leikkeihin ja harrastuksiin, sillä ne pitävät lapset kuivina, lämpiminä ja iloisina. Ulkoiluvaatteissa yhdistyvät laadukkaan kestävät, vettä- ja tuulta hyvin sietävät pintamateriaalit, mukavuus ja monet käytännölliset detaljit, sekä iloiset värit ja kuviot, jotka omalta osaltaan tuovat lisää energiaa lasten päivään.

Minymo – skandinaavista huippudesignia aktiivisille ja tyylinsä tietäville lapsille

Minymo tarjoaa trendikästä vapaa-ajan pukeutumista lapsille ja nuorille, ja tuotevalikoiman yleisilme on hyvin streethenkinen ja rento. Tyttöjen ja poikien farkut, t-paidat, hupparit ja neuleet ovat juuri niin mukavia miltä näyttävätkin. Tyttöjen legginsit, minihameet ja printtipaidat ovat trendikäs valinta niin kouluun kuin vapaa-aikaan, ja mukavat verryttelyhousut, pitkähihaiset paidat, collegetakit ja pehmeät fleecet sopivat niin harrastuksiin kuin rentoon päivään kotosalla. Minymon lastenvaatemallistosta löydät täydelliset, mukavat ja toiminnalliset laskettelutakit ja -housut talven harrastuksiin, sekä monipuolisen valikoiman farkkuja, pitkähihaisia paitoja, t-paitoja, huppareita ja kevyitä takkeja mukavaan ja trendikkääseen arkeen. Minymo tarjoaa varmalla skandinaavisella otteella laadukasta, kestävää ja iloisen värikästä lastenmuotia pienimmille ja isommille leikintäyteiseen päivään, monipuolisiin harrastuksiin, rentoon vapaa-aikaan ja tyylikkääseen koulupäivään.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua