Lasten mallisto / Roxy

Suodatin (1)

40 tuotetta

Roxy on yhdysvaltalaisen Quiksilver-tuotemerkin vuonna 1990 perustama lumilautailu- ja surffausmerkki. Tämä Kalifornian auringon alla syntynyt muotimerkki tarjoaa persoonallista surffaus- sekä laskettelumuotia pääasiassa naisille, mutta tuotemerkillä on myös oma hurmaava lastenvaatemallisto. Kyseinen lasten mallisto koostuu värikkäistä ja trendikkäistä uima-asuista, shortseista, paidoista ja trikoomekoista. Tämän aurinkoisen tuotemerkin lastenvaatteiden valikoimaan kuuluvat myös sporttiset hupparit ja collegepaidat sekä mukavat ja käytännölliset laskettelutakit.

Roxy on, kuten nimestäkin voi päätellä, pääasiassa suunnattu naisille ja tytöille. Tuotemerkki tarjoaa iloisen värikkään, mukavan ja trendikkään vaatemalliston niin aurinkoisiin päiviin rannalla, kuin myös trendikkääseen vapaa-aikaan ja talvisiin harrastuksiin. Roxyn tyttöjen bikineiden ja uimapukujen värit ja printit ovat herkullisia ja hehkuvat ihanissa meren ja koralliriuttojen sävyissä. Tyttöjen trendikkäät Roxy-shortsihaalarit ja trikoomekot ovat täydellinen valinta helteiseen päivään, ja pehmeään Roxy-huppariin on mukava kietoutua illan tullen. Tämän raikkaan ja elämäniloisen tuotemerkin lastenvaatteiden mallistossa yhdistyvät laatu, mukavuus iloiset värit ja trendikkyys. Lisäksi Roxy-lastenvaatteet ovat myös hyvin kohtuuhintaisia.

Roxy tarjoaa persoonallista, mukavaa, kursailematonta ja kaunista lastenvaatemuotia

Sporttisuus kuuluu oleellisena osana tämän rennon tyylikkään Kalifornialaisen muotimerkin ilmeeseen, ja myös Roxy-lastenvaate-, asuste- ja kenkämallistot ovat rennon sporttisia. Malliston tyttöjen t-paidat ja topit ovat hyvin merihenkisiä ja hauskoja, ja mallistosta löytyy monia persoonallisia printti t-paitoja ja toppeja niin rentoon päivään rannalla, kuin sporttiseen vapaa-aikaankin. Roxyn asustevalikoimasta löytyy myös raikaskuosisia, trendikkäitä olkalaukkuja ja reppuja, keveitä ja värikkäitä varvastossuja suojaamaan kuumalta hiekalta sekä lämpimiä pipoja laskettelurinteeseen. Roxy on selkeästi enemmän tyttöjen muotimerkki, mutta tuotemerkin lastenvaatemallistosta löytyy myös pojille esimerkiksi uimashortseja, huppareita ja fleecetakkeja.

Yhdistät helposti