Lasten mallisto

Suositut filtterit
36 tuotetta

Lasten ulkoilu, harrastukset ja leikit vaativat asianmukaista pukeutumista jokaisena vuodenaikana – säästä riippumatta. Lisäksi tuotteiden tulee sisältää lukuisia ominaisuuksia ollakseen optimaalisia tämän päivän lasten käytössä. Jos etsit korkealaatuista tuotemerkkiä, jonka ulkoiluun tarkoitetut tuotteet ovat kestäviä, käyttömukavuudeltaan ensiluokkaisia ja lisäksi myös tyylikkäitä, tutustu Zalandon valikoiman Salomon-merkkisiin lasten vaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin.

Salomon on nykyään suomalaisomistuksessa oleva ranskalainen tuotemerkki, joka perustettiin jo vuonna 1947. Tuotemerkin tavoitteena on aina ollut kehittää erinomaisia vaatteita, asusteita ja kenkiä erilaisiin urheilulajeihin ja ulkoiluun. Tänä päivänä Salomon onkin suursuosikki vaeltajien, laskettelijoiden ja lumilautailijoiden keskuudessa, mutta myös muissa aikuisten ja lasten aktiviteeteissa. Hanki lapsellesi parhaat optimaaliset edellytykset viihtyä ulkoleikeissä ja erilaisissa talviharrastuksissa, valitsemalla Zalandon valikoimasta Salomonin korkealaatuisia vaatteita, asusteita ja kenkiä, joiden kanssa liikunta ja leikit sujuvat kuin tanssi!

Salomon – korkealaatuisia lasten ulkoiluvaatteita ja -kenkiä

Tutustu Zalandon mahtavaan lasten Salomon-merkkisten ulkoiluvaatteiden, asusteiden ja kenkien valikoimaan, ja hanki lapsellesi mitä parhaimmat edellytykset viihtyä ulkoleikeissä ja liikunnan parissa. Löydät meiltä tuotemerkin laadukkaita ja tyylikkäitä luomuksia, jotka edesauttavat lapsesi viihtymistä aktiviteettien parissa. Selaa mittavaa Salomonin lapsille suunnittelemaa tuotevalikoimaa, josta löydät muun muassa laajan valikoiman korkealaatuisia vaelluskenkiä ja talvisaappaita. Mukana on lisäksi lämmittäviä talvihousuja ja laskettelutakkeja, huppareita, paitoja ja erilaisia lämmittäviä asusteita. Huomaa tuotemerkin raikkaat värivalinnat, jotka antavat piristävän ilmeen luomuksilla. Kirkkaansininen, neonkeltainen, pinkki, turkoosi, punainen ja violetti ovat esimerkkejä tuotteiden värityksistä, ja kenkien kirjava väritys antaa niille trendikkään säväyksen. Hemmottele lastasi suositun Salomonin upeilla vaatteilla, asusteilla ja kengillä, jotka takaavat miellyttävän käyttömukavuuden. Ominaisuudet, kuten vesitiiviys, hengittävyys, vahvistukset, hardshell-materiaali sekä monta muuta innovaatiota, tekevät Salomonista täydellisen tuotemerkin.

Yhdistele ja sekoita