Suodatin1

Under Armour
Lasten mallisto

79 tuotetta

Lasten liikunta ja yleinen aktiivisuus on aina ollut tärkeää lapsen kasvun ja kehittymisen kannalta. Tämän päivän tietotekniikan vaikutusten myötä liikunta ja liikkuminen yleensä ovat nousseet entistä tärkeämpään asemaan. Mutta mikään liikkuminen ei ole mielekästä ilman asianmukaisia välineitä. Zalando tarjoaa kaikille vanhemmille erinomaisen tilaisuuden päivittää lasten urheiluun, ja muuhun liikuntaan, sopivien urheiluvaatteiden, kenkien ja asusteiden valikoimaa tutustumalla tuotemerkkiin nimeltä Under Armour.

Vuonna 1996 entinen yliopiston jalkapalloilija Kevin Plank halusi valmistaa urheiluvaatteita, jotka omalta osaltaan auttavat maksimoimaan urheilusuorituksen – näin syntyi amerikkalainen tuotemerkki Under Armour. Tuotemerkin tekniset urheiluvaatteet tunnetaan ympäri maailman niiden tehokkaan toiminnallisuuden ja keveyden ansiosta. Tee siis kuten monet huippu-urheilijat ja kuntoilijat, ja tarjoa lapsesi liikuntaharrastuksiin mukavan tuntuisia teknisiä urheiluvaatteita.

Under Armour – parasta lapsesi liikuntaan

Tutustu mittavaan lasten Under Armour -mallistoon ja hanki lapsellesi ensiluokkaisia urheiluvaatteita, asusteita ja kenkiä, joilla liikkuminen ja erilaiset urheiluharrastukset sujuvat tehokkaasti ja miellyttävästi. Valikoima sisältää muun muassa tuotemerkin vaatteita, kuten urheilupaitoja, pelipaitoja, shortseja, verryttelyhousuja, verryttelytakkeja ja huppareita. Yhdistelemällä brändin lastenvaatteita ja kenkiä sekä asusteita, kuten lippiksiä ja sukkia, saat hankittua lapsellesi täydellisen asukokonaisuuden kertaheitolla. Under Armourin tuotteet ovat lasten mieleen myös niiden iloisen värityksensä ansiosta, sillä paidoissa saattaa olla kuvioita, kuten esimerkiksi Batman- tai Superman-logo. Vaatteissa itsessään on käytetty mustaa, kirkasta sinistä ja punaista, jotka kaikki antavat pirteän vaikutelman.

Yhdistät helposti