Lasten alushousut

795 tuotetta

Lasten alushousuissa ykköstekijä on mukavuus. Alushousujen on pysyttävä miellyttävästi yllä niin päivien leikeissä kuin pitkien yöunienkin aikana. Parhaat lasten alushousut miellyttävät myös lapsen tyylitajua ja esteettistä silmää ja tuovat sitä kautta iloa arkeen.

Lasten alushousujen täytyy istua mukavasti vauhdikkaissakin leikeissä, joten etenkin leikki-ikäisten suosikkeja ovat hyvin istuvat lahkeettomat alushousut. Hieman vanhempien poikien suosiossa ovat leveällä, kuvin tai tekstein kuvioidulla vyötärökaistaleella varustetut bokserit. Myös tytöille on tarjolla niin lahkeellisia malleja ja hipster-tyylisiä leikkauksia kuin myös perinteisiä pikkuhousuja. Lasten alushousut on valmistettu laadukkaista ja hengittävistä materiaaleista, jotka suojaavat herkkää ihoa hiertymiltä ja ärtymiseltä. Valikoimistamme löydät monen luotetun alusasuvalmistajan tuotteita, jotka on suunniteltu lasten tarpeisiin ja liikkeisiin sopiviksi. Kuosit vaihtelevat neutraaleista yksivärisistä sävyistä monenlaisiin iloisiin ja vauhdikkaisiin printteihin. Suosikkinsa löytävät varmasti niin hurjien hirviöiden kuin söpöjen sydäntenkin ystävät. Valinnanvaraa riittää myös nuorisomuodin uusia tuulia seuraaville tyylitaitureille.

Laadukkaat lasten alushousut eivät purista vaan piristävät

Pukeminen on joskus hankalaa. Etenkin väsyneenä arkiaamuna, jolloin ei lainkaan kiinnostaisi nousta sängystä kohti päiväkotia tai koulua. Pukeutuminen muuttuu kuitenkin vähän hauskemmaksi, kun aivan ensimmäisenä saa vetää jalkaansa mieleisensä alushousut. Ilta-aikaa on puolestaan mukava viettää lempialushousuissa ja pehmeässä yöpuvussa tai oloasussa. Perheen pienimpiä riemastuttavat takuuvarmasti tutut satuhahmot ja värikkäät printit. Isommat lapset arvostavat puolestaan aikuismaisempia kuoseja ja muotoilua. Vaihtelunhaluiselle lapselle voi hankkia vaikka joka päivälle eri väriset ja kuvioiset alushousut.

Varmista, että lapsesi pukeutumisen kulmakivet ovat kunnossa ja tilaa värikkäät, hauskat, tyylikkäät ja laadukkaat lasten alushousut tuomaan piristystä ja miellyttävää oloa jokaiseen päivään.

Yhdistät helposti