Lasten collegetakit

Suositut filtterit
795 tuotetta

Collegetakit ovat monien lasten rakkaimpia vaatekappaleita. Ei ihme - ovathan ne lämpimiä, mukavia ja tyylikkäitä! Collegetakit ovat tavallisesti hupullisia, ja niissä on vetoketju. Mutta poikkeuksiakin löytyy. Miten olisi napeilla suljettava, huputon collegetakki? Collegetakkien menestystarina alkaa 1930-luvun Yhdysvalloista. Suomenkielinen nimitys juontunee takkien ja muiden samasta materiaalista valmistettujen vaatteiden yliopistokäytöstä: yliopistourheilussa käytettiin oppilaitoksen logolla varusteltuja verryttelyasuja. Ne levisivät myöhemmin laajempaan käyttöön. Monet collegetakit on kuvitettu yliopistourheilumaailman inspiroimin printein. Mutta paljon muutakin collegetakkidesigneissa nähdään: hienoja väriyhdistelmiä, merkkien logoja, tekstejä ja muita yksityiskohtia. Lasten collegetakkivalikoima on vähintään yhtä kiehtova kuin aikuisten!

Collegetakit sopivat katumuodin inspiroimaan arkityyliin

Farkut, tennarit ja hupullinen collegetakki ovat suorastaan eräänlainen streetwear-univormu. Sama tyyli sopii lapsille aivan yhtä hyvin kuin aikuisillekin. Hupun voi vetää päähän sateen vihmoessa tai tuulisella säällä - tai silkan tyylikkyyden vuoksi! Collegetakin voi myös jättää auki, jos sen alla on vaatekaapin makein t-paita tai pitkähihainen, mutta sää vaatii jotain lämpimämpääkin päälle. Tyylin luonne muotoutuu myös takin leikkauksen mukaan. Väljät ja värikkäät takit ovat hiphop-henkisiä, tyköistuvammat puolestaan sopivat myös chinojen ja vaikka samettihousujen seuraksi. Tytöt voivat pitää avonaista collegetakkia vaikka rennosti mekon päällä, tai tunikan ja legginsien kanssa. Ilmojen viiletessä ne puolestaan korvaavat takin - paksuudesta riippuen jopa pitkälle syksyyn, kunhan asua täydennetään kaulaliinalla ja hanskoilla. Niin syntyy soma syksyinen tyyli! Fiftarihenkisten, napillisten ja huputtomien baseball-takkien kanssa sopivat puolestaan kapeat farkut ja tennarit - tai ballerinat. Tyylin kruunaa pojilla geelikampaus ja tytöillä muhkea poninhäntäluomus!

Lempicollegetakki kertoo mieltymyksistä

Takkien värillä, merkillä ja printillä on väliä. Jos takin rinnuksessa on esimerkiksi skeittimerkin logo, se on taatusti skeittarilupauksen mieleen. Se myös kertoo muille intohimosta lajiin! Collegetakkeja valmistavat myös muut katumuodin klassikkomerkit, joiden nimi lisää tyyliin ripauksen katu-uskottavuutta. Sporttisesta puolesta kertovat taas legendaaristen urheilumerkkien collegetakit. Merkillä puolestaan ei ole niin väliä, jos takki on juuri oikean värinen! Värimaailmaan mahtuu niin keltaista, pinkkiä, sinistä ja vihreääkin. Ja monenlaisia herkullisia yhdistelmiä! Merkki jää myös taka-alalle, jos collegetakissa on söpö kuvio tai sen materiaali on mukavan pehmeä.

Yhdistät helposti