Lasten farkut

Suositut filtterit
1 681 tuotetta

Aikuiset voivat varautua pieneen kateuden tunteeseen katsellessaan lasten ja nuorten farkkuvalikoimaa. Se on nimittäin hyvin monipuolinen! Sinisten farkkujen rinnalla on monenlaisia reippaan värisiä ja villisti kuvioituja housuja. Mallit noudattavat aikuisten muotia: on pillifarkkuja ja rentoja ja väljiä housuja. Värikkäillä, iloisilla housuilla on vähän tekemistä alkuperäisen mallin kanssa. Tukevasta kankaasta valmistetut ensimmäiset farkut nimittäin suunniteltiin merimiesten kovaan käyttöön Italiassa satoja vuosia sitten. Muotiin ne kuitenkin nousivat Yhdysvalloissa, ja sen jälkeen muualla maailmassa. Suomeen farkut levisivät 50-luvulla. Koska ne ovat yleistyneet aikuisten perushousuiksi, on luonnollista, että lapsetkin halutaan pukea kestäviin ja hienoihin housuihin. Ikinä ennen lapsille suunnattu valikoima ei kuitenkaan ole ollut näin herkullinen ja laaja!

Denimiä sen olla pitää!

Farkut pitävät pintansa nuorten väen arjessa - ja joskus juhlassakin. Monet lapset saavat ensimmäiset farkkunsa jo ennen kuin osaavat kävellä. Pikkuiset farkut, hupparit ja katu-uskottavat minitennarit ovat hellyyttävä näky! Farkkutyyli jatkuu seuraavinakin vuosina, ja perhejuhliin pikkupojille puetaan tummat farkut ja pikkuruinen kauluspaita, tytöt taas voivat pitää farkkuja söpöjen sandaalien ja väljän, mekkomaisen yläosan kanssa. Farkut ovat suurella todennäköisyydellä myös ensimmäisen koulupäivän housut! Farkkujen suosio ei ole ihme: ne ovat tyylikkäät ja niihin voi yhdistää niin ballerinat kuin varsilenkkaritkin, ja hupparin sekä kauluspaidan. Farkut ovat myös kestävää materiaalia, joten ne ovat erinomaiset pienten seikkailijoiden housut!

Sydämiä, palloja, pilkkuja, kulutuksia ja makeita värejä

Lasten farkuissa panostetaan muodikkaiden mallien lisäksi kuoseihin ja väreihin. Tyttösille on ihania erisävyisiä pinkkejä farkkuja, sekä suloisia kuvioituja housuja. Tyttöjen ja poikien farkkujen väriskaala on mittava: on raikkaita mintunvihreitä, reippaita keltaisia ja pirteitä vihreitä housuja. Lasten ja nuorten farkkumuoti seuraa vanhempien farkkufanien tyyliä myös kulutusten suhteen. Niinpä jopa pienokaiset voi pukea katu-uskottavasti kuluneisiin housuihin. Myös isompien tyttöjen ja poikien farkkuja on saatavilla yläosasta tai polvien kohdalta kulutettuina. Se lisää tummaan denimiin eloa. Lasten ja nuorten farkkuja valmistavat monet tunnetut ja maineikkaat merkit, joten äidit ja tyttäret sekä pojat ja isät - tai vaikka koko perhe - voivat pukeutua saman luottomerkin housuihin!

Tutustu myös