Suodatin

Lasten fleecetakit

28 tuotetta

Lasten fleecetakit täyttävät trendikästä käytännöllisyyttä etsivän perheen toiveet. Hyvännäköisistä takeista on iloa ympäri vuoden. Myös kaukaisessa New Yorkissa Kate Hudson pukee pienen Binghaminsa lämpimään fleeceen. Sinisiin farkkuihin ja tummasävyiseen fleecejakkuun yhdistyvät turkoosien tossujen alta pilkottavat ruutukuosilliset sukat.

Printti- ja pikeepaitojen päälle istuvia lasten fleecetakkeja käytetään innokkaasti sisällä ja ulkona. Takkia voi pitää auki, niin paitojen tärkeät kuvat näkyvät kaikille. Huolettomat college- tai kangashousut käyvät rennoksi alaosaksi. Yhdistele takkeja huipputrendikkäisiin farkkuihin ja kauniisiin farkkuhameisiin. Näin teet pirteitä yhdistelmiä vaikka koulutielle. Laita jalkaan tennarit, lenkkitossut tai nilkkurit. Päähineet ja huivit täydentävät näppärästi fleecejakun tyylin. Jos mittari menee kunnolla miinukselle, lisää fleecen päälle tiivis tuuli- tai talvitakki.

Lasten fleecetakit tekevät pukeutumisesta hauskempaa

Lasten fleecetakit houkuttelevat jännittävillä yksityiskohdilla. Niissä on leikkisyyttä, herkkyyttä ja valtavasti freesejä kuvioita. Hauskat graafiset kuvitukset ja reippaat raidoitukset herättävät ansaitsemaansa huomiota. Kukkameret ja suuret kirjaimet nousevat automaattisesti esille asusta. Pikkuruiset sydämet, pallot ja eläinkuosit hurmaavat hiukan hillitymmin. Tehostenauhat, logot ja vetoketjut somistavat simppelin tyylisiä jakkuja.

Matalanukkaisten kankaiden vastapainona ovat piristävän pörheät pinnat. Istutettu vai raglanhiha? Molemmista on saatavana huomionarvoisia vaihtoehtoja. Korkeat kaulukset ja hellästi suojaavat huput löytävät omat ihailijansa pienistä ulkoilijoista. Pienet kädet sujahtavat helposti vinotaskuihin. Taskussa on usein kontrastiväritetty vetoketju, joka pitää avaimetkin tallessa. Takkien helmat saattavat olla nätisti kaarrettuja, myös ajankohtaisia resorihelmoja löytyy.

Rauhallisen ja tummasävyisen värimaailman rinnalla elävät hehkuvat karkkivärit ja suloisen hempeät pastellisävyt. Lasten fleecetakit on väritetty moneen makuun ja ikään. Mikä tyyli toimii teillä?

Yhdistät helposti