Suodatin

Hameet

329 tuotetta

Lasten hameet ovat täynnä trendikkäitä uutuuksia ja rakastettuja klassikkoja. Hame onkin monen tytön lemppari, koska se tarjoaa kepeyttä ja mukavuutta. Kukapa voisi vastustaa pyöriessä ja tanssahdellessa ihanasti heiluvaa helmaa!

Lasten hameet ihastuttavat muodikkuudellaan

Olemme koonneet ihastuttavia luomuksia lasten hameiden valikoimaan. Jokainen hameeseen hurahtanut napero löytää helposti oman suosikkinsa upeiden hameiden kokoelmasta. Menevälle mimmille stailistimme suosittelee shortsihametta tai legginshametta. Kummassakin yhdistyvät näppärästi housut ja liehuva helma. Farkkuhame on muodikas ja mukava klassikko, joka kestää kulutusta ja kovaakin menoa. Nyt valikoimassa on hauskoja retrotyylisiä denimhameita, joissa on edessä tasku tai nappirivi. Tennismaailmasta tutut vekit ja kauniit pliseeraukset ovat ajankohtaisia, ja niistä syntyykin ryhdikkään hienostunut ilme. Huomioi upeat designerhameet! A-linjainen skater-hame on miellyttävä istuvuudeltaan, ja onkin todella suosittu. Boheemista tyylistä innostuva pikku pukeutuja ihastuu ikihyviksi maksihameisiin, joissa on kivoja kuvioita tai romanttisia röyhelöitä. Retro ilme syntyy henkselihameesta, joka pysyy vauhdikkaan leikkijän yllä, ja näyttää todella söpöltä kauluksellisen paidan kanssa.

Säihkettä ja hattaraisia unelmia

Lasten maailmassa vain mielikuvitus on rajana – sama pätee lasten pukeutumista. On siis tärkeää, että lapsille suunnitellaan vaatteita, joissa persoonallisuus, hauskuus ja kivuus korostuvat – unohtamatta tietenkään vaativan asiakaskunnan korkeita odotuksia vaatteiden mukavuudelle, kestävyydelle ja toiminnallisuudelle. Brändien suunnittelijat pistävätkin parastaan suunnitellessaan hameita orastaville fashionistoille. Niistä ei puutu hauskoja yksityiskohtia ja lapsenmielistä luovuutta. Ja onpa niissä otettu huomioon tietenkin ajankohtaiset trendit, kuten rispaantuneet ja revityt helmat, kauniit brodeeraukset ja retrot paikkamerkit sekä hurmaavat printti- ja painokuviot, joissa seikkailevat lasten lempihahmot ja suosikkieläimet. Hauskoja yksityiskohtia ovat myös erilaiset tasselit ja pompomit. Materiaaleista voimme valita niin hersyvän hurmaavaa harsoa ja tylliä, joustavaa trikoota ja collegekangasta, kestävää denimiä, pehmeää samettia ja mokkanahkaa tai tyylikästä nahkajäljitelmää. Parasta hameissa on ehkä se, että ne ovat monipuolisia yhdistettäviä. Olipa hame kuviollinen tai yksivärinen, sen voi sovittaa niin collegepaidan, t-paidan, kauluspaidan kuin hauskan liivinkin kanssa. Hameiden kanssa voi yhdistellä nahkatakkia, farkkutakkia tai sporttista bomberpusakkaa. Sen alle voi sujauttaa halutessaan sukkahousut, legginsit tai pillifarkut. Laadukkaat lasten hameet kulkevat vieläpä naperolta toiselle.

Tutustu myös