Lasten jalkapallokengät

Suositut filtterit
315 tuotetta

Olipa lapsesi haaveissa sitten jalkapallon maailmanmestaruus tai seuraava hauska pelisessio parhaiden kavereiden kanssa, lasten jalkapallokengät antavat peliin todellista potkua! Kunnolliset treenivaatteet nostavat pelin heti uudelle tasolle. Kun tuntuma sekä palloon että pelialustaan paranee, pallonhallintakin väistämättä tehostuu. Hyvä pito ja kenkien tuki pitävät lapsesi askeleet vakaina ja varmoina, minkä ansiosta pelaaminen on helppoa ja hauskaa kuin lasten leikki!

Lasten jalkapallokengät nappulakengistä tasaisiin sisäpelikenkiin

Jalkapallokenkien valinta riippuu lapsen mieltymysten ja pelityylin lisäksi pelialustasta. Vinkkejä oikean kengän valintaan saat jalkapallokenkien kirjainluokituksesta, joilla jalkapallokenkien erilaiset pohjat erotetaan toisistaan. SG-jalkapallokengät on tarkoitettu nurmikentille. Niissä on rautaiset nappulat, jotka voi helposti irrottaa ja vaihtaa. Kun alustana on kovempi nurmi- tai hiekkakenttä, kannattaa valita FG-tunnuksella varustetut nappikset. Normaalikokoisilla nappuloilla varustetut jalkapallokengät ovat myös hyvä aloituskenkä juniorille. Vahvistetulla kärkiosalla ja matalilla nappuloilla varustettu AG-malli on puolestaan parempi kovalle tekonurmelle. Tätäkin haasteellisimpia pelialustoja varten on luotu matalanappulainen TF-jalkapallokenkä ja koville sisäkentille paras kenkä on merkitty IC-tunnisteella. Tässä mallissa ei ole lainkaan nappuloita. Nappulakenkiä on saatavilla sekä nahkaisina että tekonahkaisina versioina.

Buustia ja motivaatiota lapsesi urheiluun tyylikkäillä jalkapallokengillä

Jos haluat ylläpitää lapsesi motivaatiota jalkapalloharrastuksen jatkamiseen, kannattaa lapsen urheiluvarusteisiin panostaa. Laadukkaat lasten jalkapallokengät estävät turhia loukkaantumisia ja tukevat ihanteellisesti lapsesi liikkumista nopeasti vaihtuvissa pelitilanteissa. Käännökset, hypyt ja potkut kaipaavat hyvän tuen ja suojan lisäksi hyvää tuntumaa palloon ja alustaan. Vain hyvä tuntuma auttaa lasta oppimaan hyvää pallonhallintaa. Vaikka jalkapallokengät ovat pitkälti funktionaaliset kengät, ei pidä unohtaa niiden vaikutusta lapsen mielenkiintoon lajia kohtaan. Kun lapsesta tuntuu, että jaloissa on huippulaadukkaat ja tyylikkäät jalkapallokengät, lapsen itsevarmuus kasvaa ja peli sujuu iloisin mielin. Tärkeintä lapsen urheiluharrastuksessa onkin ilo ja mukavuus, joka saattaa kestää aikuisikään asti laadukkailla pelivälineillä!

Yhdistele ja sekoita