Suodatin

Lasten kangashousut

2,560 tuotetta

Lapset kasvavat niin nopeasti, että uusien vaatteiden hankkiminen on aina ajankohtaista. Siistit mutta rennot lasten kangashousut ovat monipuolinen housuvalinta niin pienille kuin isommillekin kankaankuluttajille. Katso, mitkä housut ovat meidän mieleemme ja miten niitä kannattaa yhdistellä muihin vaatteisiin!

Lasten kangashousut tenaville, jotka tekevät

Iso lapsi on lähdössä korisharkkoihin, keskimmäinen konttaa lattialla koirana ja pienin on ryöminyt tuolin alle piiloon. Lasten vaatteet joutuvat kovalle kulutukselle, ja kiristävät saumat haittaavat menoa. Lasten kangashousut ovat kätevin valinta silloin, kun etsit lapsillesi monikäyttöisiä, kestäviä ja joustavia housuja. Tyylistä ei tietenkään tarvitse tinkiä, sillä junioreiden housuvalikoima on todella laaja. Kangashousuja valmistetaan niin college- kuin cargokankaastakin, ja värit, kuviot ja taskut tuovat malleihin vaihtelua. Verkkarit, leggingsit, kotihousut ja reisitaskuhousut kuuluvat jokaisen lastenhuoneen vaatekaappiin. Isot lapset ja nuoret ihastuvat varmasti näihin rentoihin vapaa-ajan housuihin, ja pienimmäisetkin oppivat pian, mitkä housut kannattaa ottaa hyllyltä, jotta leikkiessä voi keskittyä leikkimiseen.

Katsastimme kivoimmat housut pikkuväelle

Lasten kangashousut taipuvat moneksi: siisteissä housuissa kelpaa mennä niin kouluun, päiväkotiin kuin kavereiden synttäreillekin. Farkut eivät aina ole paras vaihtoehto lapsille, jotka leikkivät ja liikkuvat paljon. Kun housuilta vaaditaan joustavuutta ja taipuisuutta, verkkarit tai svetarikankaiset housut ovat hyvä valinta. Niiden kanssa sopii niin tyylikäs t-paita kuin kevyt hupparikin. Ohuessa longsleeve-paidassa ei tule hiki sisälläkään leikkiessä. Yksivärisen paidan kanssa kannattaa valita värejä säkenöivät housut tai kimaltein koristellut leggingsit. Myös raidat, kukat ja hauskat eläinkuviot ovat jälleen ajankohtaisia lasten housumuodissa. Perheen sporttinen spurttaaja valitsee mieluiten urheilumerkkien logoilla varustetut verkkarit ja samansävyisen takin, pikku prinsessa taas haluaa kimalletta ja hempeitä sävyjä. Myös reisitaskuhousut ovat jälleen in – ne puhuttelevat perheen retkeilijää. Maanläheiset värisävyt innostavat liikkumaan luonnossa. Hupparin tai kevyen ulkoilutakin kanssa ne ovat kätevä vaatetus pitemmilläkin retkillä.

Tutustu myös