Lasten sandaalit

Suositut filtterit
2 634 tuotetta

Käytännölliset ja tyylikkäät lasten sandaalit

Lapsille pukeutuminen on aivan yhtä tärkeä asia kuin aikuisille. Hekin haluavat tuoda pukeutumisellaan ja vaatevalinnoillaan esiin omaa persoonallisuuttaan. Kun ottaa lapsen mukaan päättämään sandaalien valinnasta, voi samalla ruokkia hänen luovuuttaan ja kykyä tehdä päätöksiä. Zalandon valikoimasta löytyy sopivat lasten sandaalit kaiken ikäisille ja tyylisille lapsille. Kokoja valikoimassa on aivan pienten vauvojen sandaaleista vanhempien lasten kokoihin asti.

Valikoima on tyyliltään todella monipuolinen ja laaja. Valittavanasi on kevyitä remmisandaaleja ja erilaisia paksupohjaisia sandaaleita. Voit valita helposti jalkaan sujahtavat pistokkaat tai pienellä korolla varustetut siistit sandaalit. Erilaisten mallien lisäksi valikoimassa on runsaasti erivärisiä sandaaleita, joista jokainen lapsi löytää lempivärinsä. Kirkkaan keltaiset sandaalit ovat hyvä valinta kesällä vaikka rannalle, ja mustat nahkasandaalit luovat asukokonaisuuteen hyvää asennetta.

Kestävän kehityksen periaatteet huomioivat sandaalit lapsille

Kaikkien on hyvä välillä miettiä omia kulutustottumuksiaan, koska maapallomme ei kestä liian suurta kulutusta. Jokainen voi tehdä arjessa pieniä valintoja, joista kasvaa suurempi kokonaisuus, jolla puolestaan on merkitystä ympäristön hyvinvoinnin kannalta. Zalando on halunnut tehdä oman osuutensa, ja on sen vuoksi ottanut valikoimaansa runsaasti kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettuja sandaaleja. Voit valita esimerkiksi ihanat vaaleat remmisandaalit, jotka on valmistettu nahasta, joka on peräisin ympäristöystävällisesti toimivilta nahanvalmistajilta. Valikoimassa on myös sandaaleja, jotka on valmistettu vähintään 50-prosenttisesti nahasta, jota ei ole parkittu kromilla. Kromin sijaan sandaaleissa on käytetty synteettisiä tai kasviperäisiä yhdisteitä, joita saadaan esimerkiksi kastanjapuusta ja tammesta. Lopputuloksena syntyy helpommin maatuvaa materiaalia, joka on työntekijöiden kannalta turvallisempi valmistaa.

Nämä kestävästi valmistetut tuotteet tunnistat helposti Zalandolla pienestä vihreästä ’kestävä kehitys’ -merkinnästä vaatteen kohdalla. Ei ole samantekevää, minkälaisia valintoja teemme arjessa. Kestävän kehityksen huomioivat tuotteet on valmistettu menetelmillä, jotka säästävät esimerkiksi vettä, tai prosesseilla, jotka säästävät energiaa. Näin valmistus on kuormittanut vähemmän planeettaamme. Kestävästi tuotettujen sandaalien valinta voi olla pieni teko, mutta sen vaikutus puhtaammalle ympäristölle ja paremmalle tulevaisuudelle on merkittävä.

Sandaali lapsille niin arkeen kuin juhlaan

Sandaalit on hyvä valinta tilanteen mukaan. Rannalle kannattaa valittaa helposti jalkaan laitettavat pistokkaat. Ne ovat samalla myös helppo puhdistaa esimerkiksi hiekasta päivän jälkeen. Varvassandaalit on myös loistava valinta rannalle tai kesäpäivän viettoon. Valitse vaikka värikkäästi kuvioidut varvassandaalit. Valikoimasta voit löytää myös monipuolisesti erilaisia lasten sandaaleja juhliin. Voit valita esimerkiksi ihanat valkoiset sandaalit pienellä korolla tai upeat kiiltävää materiaalia olevat sandaalit. Vapaa-ajalle on valittavissa ihania kuvioituja ja värikkäitä sandaaleja. Kuviosta löytyy kukkia ja hedelmiä kuin myös villejä eläinprinttejä. Kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuvat sandaalit ovat hyvä valinta, jos et osaa valita mikä väri on paras. Vain luovuus on rajana kun luot ihanilla lasten sandaaleilla asukokonaisuuteen viimeisen silauksen.