Lasten kumisaappaat

298 tuotetta

Lits, läts, ja lätäkköön pläts! Lasten työ on leikki, ja sitä ei estä edes ikävä räntä-Heikki! Ei ainakaan, kun jalassa komeilevat hauskat hyvän mielen kumisaappaat! Kumpparit ovat ainakin pienten lasten lempikengät, ovathan ne helpot ja hauskat. Lasten kumisaappaat ovat mukana menossa vuoden ympäri.

Kumpparit jalkaan vuoden ympäri

Kumisaappaat ovat syksyn ja kevään ykköskengät, mutta niiden vedenpitävyys toimii myös talven räntäkeleillä. Eikä kesän lapsetkaan lähde kasvimaalle noukkimaan kesän ensimmäisiä mansikoita ilman kumppareita. Metsäretket ovat pienten seikkailijoiden lempihetkiä, ja lasten kumisaappaat ovat oikeat kengät sieni- tai marjametsään, sillä ne suojaavat kätevästi kiviltä, risuilta ja oksilta. Kumisaappaiden traktoripohjat pitävät huolen siitä, että vauhdikkaankin menijän askel on tukeva eikä märällä pinnalla leikityissä leikeissä liukastuta. Monissa lasten kumisaappaissa on resori ja kiristysnauhat tai toppaukset yläosassa, joten kumpparit pysyvät jaloissa hyvin, vesi ei mene saappaan sisään ja lämmöneristys pitää. Sievät kahvat, joita osassa kumisaappaita on, auttavat vetämään kumpparit jalkaan vauhdilla!

Lasten kumisaappaat jokaiselle naperolle

Pitkät kumpparit sopivat erityisesti pienten lasten aktiiviseen ulkoiluun. Lasten kumisaappaat ovat parhaimmillaan kirkkaissa väreissä: klassiset kumpparit saavat loistaa pihaleikkien näyttävimpänä pukimena. Klassiset keltaiset, punaiset, vihreät ja pinkit kumisaappaat vedetään jalkaan hymysuin myös känkkäränkkä-päivinä, eikä känkkis ehkä edes tule kylään, kun hauskat kumpparit odottavat eteisen kenkähyllyllä sankariaan. Kaikkihan sen tiedämme, että kumpparit saattavat eksyä jalkaan myös sisäleikeissä. Hauskat eläinhahmot ja kuvioinnit kulkevat mukana lasten kumisaappaissa iloisena yksityiskohtana.

Lyhyet, nilkkakorkuiset kumisaappaat modernilla muotoilulla ja yksinkertaisissa väreissä, kuten mustana, valkoisena tai sinisenä kelpaavat myös kaupunkikierrokselle tai kouluun, niin katumuotia imitoivan rennon tyylin kuin siistimmänkin tyylin kanssa. Tai miten olisi metallisissa väreissä kimaltavat kumisaappaat muotia kiinteästi seuraavalle nuorelle?

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Ihanat sukkanauhaliivit ja niiden mukana tuleva käytännönläheisyys

Sukkanauhaliivit ovat olleet mukana muodin käänteissä ja trendeissä pitkien sukkien lisäksi jo 1800-luvulta lähtien. Perinteisenä tarkoituksena ne ovatkin tuotu markkinoille helpottamaan sukkien pysymistä sekä tuomaan helpotusta käytettävyyteen arkeen taikka juhlaan. Sukkanauhaliivit ovat tähänkin päivään asti säilyneet mukana muodissa ja trendikkäänä lisänä asukokonaisuuksissa. Nykyisin vaihtoehtoja löydät helposti Zalandolta, olipa sitten hakusessa sensuelli huomiota herättävä alusvaatekokonaisuus tai perinteinen vaihtoehto tuomaan tukea ja tyyliä.

Sukkanauhaliivejä on käytetty vaihtoehtona sukkahousuille jo pelkästään hengittävyyden puolesta. Kuka ei haluaisi näppärästi vaihtaa sukkia asun tai tilaisuuden mukaan ja taata sukkien pysymisen ylhäällä sukkanauhaliivien avulla? Säädeltävien ominaisuuksien avulla voi olla varma, että vaatekappale sopii jokaiselle pukijalle ja tuo lujaa pysyvyyttä sukille. Useammat nauhat takaavat paremman pysyvyyden, joten voit nauttia päivästäsi eikä aikaa mene sukkien korjaukseen tai nostamiseen.

Sukkanauhat sopivat yllättävänkin moneen tilaisuuteen ja totta kai aivan perusarkeenkin. Niitä voi yhdistellä lähes kaikkien hameiden tai mekkojen alle tai jopa housupukuihin. Rohkeimmat tyyliratkaisijat jättävät nauhat näkyviin tai yhdistelevät niitä kerroksittain – vain mielikuvituksesi on rajana, sillä tyylejä on monenlaisia. Myöskään värillä ei välttämättä ole väliä, sillä sukkia saa helposti vaihdettua tarvittaessa klassisesta mustasta tai ihonvärisestä räväkkäämpään vaihtoehtoon tilaisuudesta tai käyttötarkoituksesta riippuen.

Materiaalit ovat tärkeä elementti, kun kyse on alusvaatteista, etenkin sukkanauhaliiveistä. Tarjolla olevista vaihtoehdoista esimerkiksi pehmeä silkki sopii jokaiselle ja jokaiseen päivään. Laadukas puuvilla on kestävä ja laadukas materiaali, joka palvelee käyttäjää jopa vuosia. Myöskään keinokuidut eivät jätä kylmäksi, sillä ne venyvät helposti ja kestävät kosteutta. Hyvään materiaaliin panostaminen sekä ohjeiden mukaan peseminen pidentävät vaatteen käyttöikää, joten saat nauttia niistä pitkään.

Vaihtuvia elementtejä ja trendikkäitä erikoisuuksia

Vaikka olisitkin hakemassa vain arjen helppoutta ja käytännöllisyyttä, ei tämä poissulje trendikkäiden sukkanauhaliivien käyttöä. Muutamat muoti-ikonit ovatkin ottaneet tavaramerkikseen näyttävät asukokonaisuudet tai alusvaatekokonaisuudet, jotka herättävät puhetta ja ihastusta ympäri maailman. Tietyiltä suunnittelijoilta löytääkin jopa mitä erikoisempia ja upeampia luomuksia, jotka hehkuvat eri aikakausien vivahteita. Jos trendikkyys ja erikoisuudet kiinnostavat, löydät valikoimasta muodikkaita harness-tyylisiä ratkaisuja, jotka korostavat muotoja sekä tuovat lisää näyttävyyttä ilmeeseen.

Hempeyttä tai erikoisia kuvioita haluava ei tule myöskään pettymään. Läpinäkyvät vaaleat sukkanauhaliivit, joihin on yhdistetty kuvioita sydämen tai kukkien muodoissa, tuovat mukanaan sensuellia kauneutta ja tarjoavat herkullisen värimaailman pukijalle, joka kaipaa hieman väriä arkeen. Hempeitä kuvioita on esimerkiksi kauniin vaaleanpunaisen, violetin tai valkoisen väreissä.

Kauniita perinteitä sekä tyylikästä pitsiä

Puhutteleeko kaunis perinteinen pitsi useammassa eri värissä? Pitsi on pysynyt pitkään ihmisten suosiossa, ja aivan syystä. Kaunis pitsinen kuvio tuo lisää efektiä jopa yksinkertaisimpaankin vaatekappaleeseen. Värivaihtoehtoja löytyy perinteisistä neutraalista väreistä kuten valkoinen tai beige, mutta rohkeammille on kauniita punaisen sävyjä tai aina toimiva musta. Valitse siis lukuisista värivaihtoehdoista oma kestosuosikkisi tai pulahda kauden väreihin ja kokeile rohkeasti jotakin uutta.

Jos perinteet ovat erikoisuuden sijaan enemmän mieleesi, tarjolla on myös huomaamattomampia vaihtoehtoja. Kauniisti vaatteiden alle istuvat alusvaatekokonaisuudet ovat jokaisen mieleen, kun ne tuovat esille parhaita puoliasi ja tuovat varmuutta päivääsi. Näihin vaihtoehtoihin tuovat lisämukavuutta pehmeät materiaalit, saumaton muotoilu sekä säädettävyys –sukkanauhat sulautuvat kevyesti vaatteiden alle.

Sukkanauhaliiveistä voi rakentaa kauniin alusvaatekokonaisuuden tai halutessaan jopa lisätä korsetin kaveriksi. Jokaiseen tyyliin löytyy jotakin, ja käyttötarkoituksia voi olla monia. Harmoninen värikokonaisuus tai rohkea värisuora – jokainen vaihtoehto tarjoaa käyttömukavuutta ja trendikkyyttä.