Lasten kumisaappaat

202 tuotetta

Lits, läts, ja lätäkköön pläts! Lasten työ on leikki, ja sitä ei estä edes ikävä räntä-Heikki! Ei ainakaan, kun jalassa komeilevat hauskat hyvän mielen kumisaappaat! Kumpparit ovat ainakin pienten lasten lempikengät, ovathan ne helpot ja hauskat. Lasten kumisaappaat ovat mukana menossa vuoden ympäri.

Kumpparit jalkaan vuoden ympäri

Kumisaappaat ovat syksyn ja kevään ykköskengät, mutta niiden vedenpitävyys toimii myös talven räntäkeleillä. Eikä kesän lapsetkaan lähde kasvimaalle noukkimaan kesän ensimmäisiä mansikoita ilman kumppareita. Metsäretket ovat pienten seikkailijoiden lempihetkiä, ja lasten kumisaappaat ovat oikeat kengät sieni- tai marjametsään, sillä ne suojaavat kätevästi kiviltä, risuilta ja oksilta. Kumisaappaiden traktoripohjat pitävät huolen siitä, että vauhdikkaankin menijän askel on tukeva eikä märällä pinnalla leikityissä leikeissä liukastuta. Monissa lasten kumisaappaissa on resori ja kiristysnauhat tai toppaukset yläosassa, joten kumpparit pysyvät jaloissa hyvin, vesi ei mene saappaan sisään ja lämmöneristys pitää. Sievät kahvat, joita osassa kumisaappaita on, auttavat vetämään kumpparit jalkaan vauhdilla!

Lasten kumisaappaat jokaiselle naperolle

Pitkät kumpparit sopivat erityisesti pienten lasten aktiiviseen ulkoiluun. Lasten kumisaappaat ovat parhaimmillaan kirkkaissa väreissä: klassiset kumpparit saavat loistaa pihaleikkien näyttävimpänä pukimena. Klassiset keltaiset, punaiset, vihreät ja pinkit kumisaappaat vedetään jalkaan hymysuin myös känkkäränkkä-päivinä, eikä känkkis ehkä edes tule kylään, kun hauskat kumpparit odottavat eteisen kenkähyllyllä sankariaan. Kaikkihan sen tiedämme, että kumpparit saattavat eksyä jalkaan myös sisäleikeissä. Hauskat eläinhahmot ja kuvioinnit kulkevat mukana lasten kumisaappaissa iloisena yksityiskohtana.

Lyhyet, nilkkakorkuiset kumisaappaat modernilla muotoilulla ja yksinkertaisissa väreissä, kuten mustana, valkoisena tai sinisenä kelpaavat myös kaupunkikierrokselle tai kouluun, niin katumuotia imitoivan rennon tyylin kuin siistimmänkin tyylin kanssa. Tai miten olisi metallisissa väreissä kimaltavat kumisaappaat muotia kiinteästi seuraavalle nuorelle?

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Lasten muotimaailmassa kumisaappaat ovat aina IN

Pikkuneitejä ja -herroja ei aina edes kiinnosta, onko ulkona sadekausi vai hellettä, kumpparit vedetään silti jalkaan. Eikä mikään ihme, onhan kumisaappaat yhtä helppo potkaista pois kuin sujauttaa jalkaankin.

Jaloilla on mukava olo kumisaappaissa. Sukat pysyvät kuivina tiiviin muovikuoren alla ja tilaa on vaikka ylimääräiselle villasukkaparille, kun tarvitaan lisälämpöä varpaille. Myöhäissyksyn kumisaappaista voi jättää villasukat pois, jos niissä on lämmittävä karvavuori. Sadepäivän ulkoleikkeihin sopivat parhaiten saappaat, joiden yläreunassa on vettähylkivästä kankaasta tehty suoja, jonka voi kiristää nyörillä. Tämä estää kumppareita hörppimästä vettä kuralätäköistä, kun lapsesi päättää istahtaa hetkeksi leikkipuiston isoimpaan luonnon luomaan vesiaiheeseen.

Jos aurinko ei paista, anna pienen päivänsäteesi loistaa harmauden keskellä. Etsi iloisin kumisaapas-, sadetakki-, kurahousu- ja lakkiyhdistelmä, ja vie lapsesi ulos nauttimaan kurakeleistä. Kun panostat vedenkestävän asun luomiseen, sinun ei tarvitse huolehtia tylsistä sadepäivistä.

Viime vuosina lasten kumisaappaat, ja aikuistenkin, ovat saaneet useita uusia ilmeitä. Jopa Pariisin kevätkaduilla voi nähdä yhtä lailla pieniä kuin isojakin ranskattaria ojentelemassa tyylikkäiden kumisaappaiden suojaamia nilkkojaan yli lätäköiden. Lasten kumisaappaat ovat aina tyylikkäimmillään, kun ne sointuvat kivasti lapsen muuhun sadeasuun.

Lasten kumisaappaat ovat ehdottomasti paras jalkinevalinta luontoretkelle. Niiden jämäkkä pohja suojaa lapsen kasvavia jalkoja, mutta joustaa myös riittävästi vaihtelevassa maastossa. Paksu kumipinta puolestaan suojaa kosteuden lisäksi ötököiden ja jopa käärmeen puremilta. Kun viet lapsesi retkelle, voit olla varma, että kumppareita mättään päällä heilutteleva taapero on ikionnellinen saadessaan syödä kaikki itse keräämänsä metsämarjat.