Suodatin

Lasten kumisaappaat

183 tuotetta

Lits, läts, ja lätäkköön pläts! Lasten työ on leikki, ja sitä ei estä edes ikävä räntä-Heikki! Ei ainakaan, kun jalassa komeilevat hauskat hyvän mielen kumisaappaat! Kumpparit ovat ainakin pienten lasten lempikengät, ovathan ne helpot ja hauskat. Lasten kumisaappaat ovat mukana menossa vuoden ympäri.

Kumpparit jalkaan vuoden ympäri

Kumisaappaat ovat syksyn ja kevään ykköskengät, mutta niiden vedenpitävyys toimii myös talven räntäkeleillä. Eikä kesän lapsetkaan lähde kasvimaalle noukkimaan kesän ensimmäisiä mansikoita ilman kumppareita. Metsäretket ovat pienten seikkailijoiden lempihetkiä, ja lasten kumisaappaat ovat oikeat kengät sieni- tai marjametsään, sillä ne suojaavat kätevästi kiviltä, risuilta ja oksilta. Kumisaappaiden traktoripohjat pitävät huolen siitä, että vauhdikkaankin menijän askel on tukeva eikä märällä pinnalla leikityissä leikeissä liukastuta. Monissa lasten kumisaappaissa on resori ja kiristysnauhat tai toppaukset yläosassa, joten kumpparit pysyvät jaloissa hyvin, vesi ei mene saappaan sisään ja lämmöneristys pitää. Sievät kahvat, joita osassa kumisaappaita on, auttavat vetämään kumpparit jalkaan vauhdilla!

Lasten kumisaappaat jokaiselle naperolle

Pitkät kumpparit sopivat erityisesti pienten lasten aktiiviseen ulkoiluun. Lasten kumisaappaat ovat parhaimmillaan kirkkaissa väreissä: klassiset kumpparit saavat loistaa pihaleikkien näyttävimpänä pukimena. Klassiset keltaiset, punaiset, vihreät ja pinkit kumisaappaat vedetään jalkaan hymysuin myös känkkäränkkä-päivinä, eikä känkkis ehkä edes tule kylään, kun hauskat kumpparit odottavat eteisen kenkähyllyllä sankariaan. Kaikkihan sen tiedämme, että kumpparit saattavat eksyä jalkaan myös sisäleikeissä. Hauskat eläinhahmot ja kuvioinnit kulkevat mukana lasten kumisaappaissa iloisena yksityiskohtana.

Lyhyet, nilkkakorkuiset kumisaappaat modernilla muotoilulla ja yksinkertaisissa väreissä, kuten mustana, valkoisena tai sinisenä kelpaavat myös kaupunkikierrokselle tai kouluun, niin katumuotia imitoivan rennon tyylin kuin siistimmänkin tyylin kanssa. Tai miten olisi metallisissa väreissä kimaltavat kumisaappaat muotia kiinteästi seuraavalle nuorelle?

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua