Suodatin

Lasten lyhytvartiset saappaat

185 tuotetta

Etsitkö huippumuodikkaita kenkiä lapselle? Lasten lyhytvartiset saappaat ovat cooleja vaihtoehtoja. Niissä on nauhattomia ja nauhallisia jalkineita ulkoiluun ja päiväkotiin. Kouluikäiset tytöt ja pojat löytävät niistä trendikkäitä kohokohtia katu-uskottaviin asuihinsa.

Ilmat viilenevät ja tyylikkäitä saappaita kaivataan pienten kansalaisten jalkoihin. Tarvitsetko lasten lyhytvartiset saappaat upeiden ulkoilupukujen kanssa kaupungille, keinumisreissulle tai muuten vaan päivittäiseen perusriehuntaan? Kouluikäisten jalkineet ovat tietenkin viimeisen muodin mukaiset. Suri Cruisen on nähty käyttävän pehmeäpintaisia saappaita simppelin hameen ja ohuen neuletakin kanssa. Reilujen jalkineiden tyttömäinen tehokeino on hehkuva pinkki, joka toistuu myös nätissä päällystakissa. Tahdotko lapsesi jalkaan persoonallista näyttävyyttä? Yhdistä vaikka komeat cowboynilkkurit tai räväkät remminilkkurit tyttöjen tai poikien chinoihin!

Lasten lyhytvartiset saappaat tekevät kavereihin vaikutuksen

Lasten lyhytvartiset saappaat on koristeltu eloisasti ja luovasti. Olisiko ihanaa saada jalkineisiin pitsimäinen tehoste tai kauniisti kirjottuja kuvioita? Saappaiden pinta voi olla huikean kiiltävä, mukavan pehmeä tai vaikka kokonaan kuviollinen! Haluatko kiinnittää huomioita hippusella kullan kimallusta, hienolla hopeapinnalla tai tavallisuudesta poikkeavilla kuoseilla? Niitit, nauhat ja nyörit antavat aina reilua ilmettä. Soljet ja vetoketjut huomataan varmasti pojillakin.

Muodikkaissa jalkineissa on klassisia värejä, jotka sointuvat sulavasti erityyppisiin takkeihin ja housuihin! Lasten lyhytvartiset saappaat ovat silti myös pirteitä ja virkistävän värikkäitä. Hyödynnä vaatetuksessa syvien värien heleyttä ja suloisten pastellisävyjen hempeyttä. Raikkaitakin värejä on muistettu ottaa mukaan, joten luot vaikka sporttisesti miksatun denimtyylin värien puolesta helposti.

Lasten lyhytvartiset saappaat asettuvat osaksi muodikkaita asukokonaisuuksia, joita täydennät trendikkäillä laukuilla ja repuilla. Niistähän löytyy jänniä elokuvateemoja sekä loistavia tähtiä, kukkia, sydämiä... Innostaisivatko vaikkapa yhtenäisen näköiset jalkineet, reppu ja huivi? Yhdistävä tekijä voisi olla värien lisäksi niiden räväkkä tai korostetun hillitty ilme.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Käytännölliset ja lämpimät lasten lyhytvartiset saappaat

Lyhytvartiset saappaat ovat monen lapsen lempikengät. Ne on helppo laittaa nopeasti jalkaan ja mikä parasta, ne näyttävätkin hyvältä. Lapset tarvitsevat luotettavat jalkineet ällistyttävän nopeasti kasvaville jaloilleen. Lyhytvartiset saappaat ovat turvallinen valinta ensimmäisistä askelista lähtien. Leikki-ikäisten on päästävä joka päivä ulos vähän riehumaan, tai tapaamaan kavereita puistoon. Kun pukemistilanteessa lopulta päästään kenkiin asti, saattaa pienokaisella jo kärsivällisyys loppuakin kesken. Ulos lähtiessä tarrakiinnitys on loistava ratkaisu. Näin lapsi oppii nopeasti itsekin laittamaan kengät jalkaan. Eri-ikäisten lasten kenkien kiinnitykseen on mahdollista valita tarrat, nauhat tai jopa molemmat. Myös kätevä vetoketju on edelleen käytössä useissa malleissa. Nuorelle kenkien ulkonäkö ei suinkaan ole yhdentekevää ja siksi niiden on tärkeää näyttää hyvältä. Lyhytvartisissa saappaissa on saatavana uskomattoman paljon erilaisia yksityiskohtia ja kivoja kuoseja. Solkia, upeita remmejä, niittejä ja jopa ruusuja. Jalkineet antavat suojaa liukkautta, kosteutta ja tuulta vastaan.

Lasten lyhytvartiset saappaat – lämpöä talveen!

Kivannäköiset lyhytvartiset saappaat sopivat käytettäväksi sekä housujen, että hameiden kanssa. Myös farkkujen seurana nämä jalkineet näyttävät aina hyvältä. Zalandolta löydät jokaisen tytön ja pojan vaatteisiin sopivat saappaat. Värit ovat houkuttelevan raikkaita, tai hillittyjä perusvärejä. Saatavana on paljon erisävyisiä punaisia ja sinisiä, sekä ihania violetteja. Ruskean eri sävyt ovat varma valinta, kuten myös musta ja harmaa, ne voi yhdistää jokaiseen ulkoiluasuun. Hillityimmissäkin malleissa on myös paljon iloisen värikkäitä yksityiskohtia, joista lapset varmasti pitävät. Valitse pikkuiselle suloisen hellyttävät karvasomisteiset ensikengät, tai vauhdikkaammalle menijälle reilut remmisomisteiset jalkineet. Lyhytvartiset saappaat ovat mukavat jalassa, ne kestävät käyttöä koulutiellä ja välitunneilla. Reipas koululaisesi taivaltaa joskus rankoissakin keliolosuhteissa. Luistamattomat pohjat ja lämmin vuori ovat ilmastossamme todella tarpeen. Vedenpitävät saappaat saavat loskakelinkin tuntumaan lastenleikiltä, sillä hyvissä varusteissa pienet murheet kaikkoavat. Löydät helposti myös nuorelle hyvännäköiset ja turvalliset saappaat Zalandolta. Kun hän on mukana valitsemassa, on lopputulos molemmille mieluinen. On hienoa että yhteisen valinnan voi tehdä rauhassa kotona. Muista myös mitata lapsen jalka tarpeeksi usein, sillä sopivan kokoisissa lyhytvartisissa saappaissa on helppo liikkua