Suodatin

Lasten pitkävartiset tennarit

242 tuotetta

Pitkävartiset tennarit ovat monen lapsen suosikit niiden coolin ulkonäön vuoksi. Pienemmille naperoille lasten pitkävartiset tennarit tarjoavat enemmän tukea kuin matalavartiset popot korkeamman vartensa ansiosta.

Lasten pitkävartiset tennarit istuvat rentoon tyyliin

Lasten pitkävartiset tennarit sopivat yllättävän moniin tyyleihin rennon siluettinsa ansiosta. Erityisesti pitkävartiset kengät sopivat mekkojen ja rullattujen punttien seuraan. Ehkä napero on ihastunut vanhempiensa rentoon vapaa-ajan tyyliin ja haluaa välttämättä pukea itsekin rennot farkut, hupparin ja tennarit samoissa väreissä. Lasten tyylissä parasta ovat värit, ja niitä löytyy upeasta valikoimasta rutkasti. Lasten tyyli voi kuitenkin olla myös muodikkaasti mustavalkoinen. Ehkä jopa kokonaan valkoinen tai musta, jota koristavat mustat vai valkoiset tennarit. Valkoiset tennarit ovat supermuodikas valinta sinisten farkkujen ja collegepaidan tai collegepuvun kanssa. Tai ehkä moniväriset tennarit yhdistyvät mustavalkoiseen tyyliin tuoden siihen näyttävän väripilkun. Syksyn murretuista sävyistä inspiraationsa saanut retrotyyli, jossa sammarit, neuletakki ja vintage-henkiset tennarit hurmaavat, saattaisi olla suloisen elegantti look.

Riemukkaita lasten tennareita pitkillä varsilla ei voi vastustaa!

Lasten pitkävartiset tennarit ovat täynnä klassikkopopoja trendikkäissä väreissä. Kuitenkin parasta lasten pukeutumisessa ovat värit, joita saakin räiskiä reippaasti ympäri naperolookia! Televisiosta ja elokuvista tutut hahmot ovat muodikkaita aikuisten muodissa, mutta erityisesti lasten muodissa niistä voi nauttia. Veikeät sarjakuvahahmot kurkkivat tennareiden pinnoista ja lupaavat hauskaa leikkihetkeä. Nuorison jalkoja ne koristavat tyylikkäästi, kun tennarit yhdistää skinny-farkkuihin, rentoon huppariin ja bombertakkiin. Tähtiä tavoitteleva nuorukainen ihastuu metallisena hohtaviin pintoihin ja glitterin kimallukseen. Joissain tennareissa saattaa olla jopa valot pohjissa, jotka välkkyvät iloisesti joka askeleella. Leikit pimeässäkin onnistuvat turvallisesti! Korkeavartiset tennarit ovat joka naperon jalkineet.

Tutustu myös