Suodatin

Lasten streetkengät

1,942 tuotetta

Lasten street-kengät yhdistelevät valloittavalla tavalla katumuodin trendejä ja klassikoita lasten jaloille sopivaan muotoiluun. Pirteät tennarit, keveät loaferit ja näyttävät sporttikengät tuovat väriä leikkikentille, pehmeää mukavuutta vauhdikkaaseen arkeen ja viimeisten muotivirtausten oivalluksia trenditietoisten koululaisten makuun. Anna lapsesi ottaa elämästä kaikki irti tyylikkäissä street-kengissä, jotka kannustavat liikkumaan, leikkimään ja seikkailemaan!

Lasten street-kengät ovat värikäs yhdistelmä muotia ja mukavuutta

Lapset ovat vaativia pukeutujia, jotka osaavat laittaa prioriteetit kohdalleen – he tietävät, ettei elämää kannata tuhlata tylsän näköisten tai epämukavilta tuntuvien kenkien käyttämiseen. Siksi olemmekin valinneet lasten street-kenkien kokoelmaamme mahdollisimman pehmeästi istuvia, hyvältä näyttäviä ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja jalkineita. Sporttisesti muotoillut tennarit ovat monen lapsen suosikki niin vauhdikkaisiin pihaleikkeihin, pallopeleihin, koulumatkoille kuin kaupungillekin. Olemme ihastuneet sekä jykevällä, iskunvaimentavalla pohjalla varustettuihin street-lenkkareihin että modernia minimalistista muotoilua edustaviin ohutpohjaisiin tossuihin. Rakastamme tietenkin myös katupukeutumisen peruselementteihin kuuluvia värikkäitä kangastennareita, jotka lasten malleina hehkuvat mitä herkullisimmissa sävyissä. Ei ihme, että tennarit pysyvät monen tyylitaiturin suosikkikenkinä aina hiekkalaatikolta aikuisuuteen asti!

Street-kengät tuovat rentoa meininkiä joka lapsen tyyliin

Lasten street-kengät tarjoavat mukavuuden ja tyylikkyyden lisäksi myös helppoa puettavuutta. Kätevällä tarrakiinnityksellä varustetut tossut osaa pienikin lapsi pukea jalkoihinsa omatoimisesti, ja hieman varttuneemmat tenavat voivat harjoitella rusetin solmimista vaikkapa moniväristen kengännauhojen avulla. Oma lukunsa ovat jalkaan sujautettavat loaferit, joiden kiinnitystä ei tarvitse murehtia lainkaan. Värikäs tyyli kaikista nuorimpien kaduntallaajien makuun syntyy esimerkiksi kirkkaanpunaisella canvas-pinnalla päällystetyillä tarrakiinnitteisillä tennareilla, jotka farkkuhaalariin ja eläinkuvioiseen printtipaitaan yhdistettynä luovat ihanan retrohenkisen lookin. Yksinkertaista värimaailmaa ja muotoilua suosiva lapsi valitsee puolestaan raikkaan valkoiset tai klassiset mustat sporttitennarit esimerkiksi joustavien jegginsien ja väljän printtihupparin kanssa. Mikäli kirkkaat väriyhdistelmät ja näyttävät printit ovat lapsesi juttu, uudet suosikkikengät saattavat löytyä esimerkiksi hohtavilla metallisävyillä tai runsailla sateenkaaren väreillä koristelluista tossuista, jotka täydentävät upeasti niin simppelin farkkuasun kuin pinkin prinsessatyylinkin.

Yhdistele ja sekoita

Streetkengät kuuluvat ehdottomasti lasten peruskenkävalikoimaan, kun halutaan rennot ja trendikkäät mutta samalla myös laadukkaat ja kestävät jalkineet. Ulkonäöltään tyylitellyt ja ergonomisesti hyvin muotoillut jalkineet ovat mitä mainioin valinta niin koulupäivään, urheiluun kuin vapaa-aikaan. Koska streetkenkien tulee kestää kovaa käyttöä, niiden teknisiin ominaisuuksiin ja valmistuksessa käytettyihin materiaaleihin kiinnitetään paljon huomiota. Ei siis ihme, että streetkenkiä suunnittelevat juuri maailman johtavat jalkinevalmistajat, joista useilla on jo vuosikymmenien kokemus ammattilaisurheilijoiden käyttöön tarkoitetuista jalkineista ja niiden kovista vaatimuksista. Tunnettujen brändien valikoimista merkkitietoisimmatkin kuluttajat löytävät näin helposti omat suosikkinsa. Tänä päivänä streetjalkineiden valikoima on todella runsas. Kenkiä on saatavana matala- ja korkeavartisina, ja pohjien paksuudet vaihtelevat ohuesta paksuihin ja jopa tärinävaimennettuihin. Pieni mutta tärkeä ominaisuus, mikä helpottaa valitsemaan juuri oikeanlaiset jalkineet eri-ikäisille käyttäjille, on kenkien kiinnitystapa. Valittavana voi olla näppärä tarranauha- tai perinteinen nauhakiinnitys tai näiden yhdistelmä. Streetkenkien pintamateriaaleina käytetään sekä nahkaa että erilaisia tekstiilejä. Painokuvioiden ja muiden jalkineisiin lisättyjen yksityiskohtien ansioista streetkengät saavat oman erottuvan ilmeensä niin, että kullekin kenkien käyttäjälle on helppoa löytää omat suosikkinsa.

Streetkengät – mukavuutta moneen tyyliin!

Streetkengät ovat oikea valinta, kun tarvitaan mukavia sporttisia jalkineita vapaa-aikaan, kouluun tai liikkumiseen. Zalandon verkkokauppa tarjoaa nyt erinomaisen mahdollisuuden tutustua lasten streetkenkien laajaan kirjoon omalla sohvallasi kaikessa rauhassa yhdessä lapsesi tai nuoresi kanssa. Jalkinemallistossamme on paljon valinnanvaraa niin kengän lestin, materiaalin, värin kuin valmistajan mukaan. Rennot ja trendikkäät streetkengät voi helposti yhdistää erilaisiin asuihin ja pukeutumistyyleihin. Tukevanoloiset streetkengät sopivat hyvin käytettäviksi farkkuasujen kanssa, urheilulliset ja nilkkaa tukevat jalkineet käyvät liikkuvalle ja verkkareissa viihtyvälle kenkien kuluttajalle. Tyttömäiseen pukeutumiseen istuvat mainiosti vaikkapa varrelliset tai varrettomat tennarit. Kansainvälisen jalkinemallistomme värivaihtoehdoissa ovat mukana turvalliset perussävyt ja raikkaat trendivärit sekä aina hillittömät painokuviot. Laadukkaat, kestävät ja helppohoitoiset streetkengät ovat jo monen lapsen ja nuoren suosikkijalkineet, joita halutaan käyttää ympäri vuoden. Zalandon valikoimasta löydät streetkenkiä niin pienille kuin suuremmillekin jaloille. Näissä mukavissa kengissä jaksaa liikkua ja jalatkin voivat hyvin, joten ei siis ihme, että myös useat filmitähdet ja muusikot on nähty astelevan tyylikkäissä streetkengissä lavojen ja näyttämöiden ulkopuolella!