Suodatin

Lasten talvisaappaat

50 tuotetta

Talven pakkassäät sekä lumi- ja räntäkelit asettavat haasteita pienten lasten pukeutumiselle. Lasten talvisaappaiden laaja valikoima vastaa onnistuneesti hytisevään haasteeseen, sillä jalkineiden ominaisuuksissa on huomioitu niiden lämpimän vuoren ohella myös kenkien vedenpitävyys, laadukkaat valmistusmateriaalit, käyttömukavuus sekä hyvä istuvuus.

Super-ominaisuuksilla varustetut lasten talvisaappaat kestävät vauhdikkaassakin käytössä pitkät talvikuukaudet. Myös muodikkuus on tärkeä osa jalkineiden ulkonäköä, sillä hyvältä näyttäminen on tärkeää aikuisten ohella myös lapsille! Jalkineiden suunnittelussa on pyritty huomioimaan kaikki tärkeimmät trendikkyyden vivahteet, kuten värit, mallit ja pienet yksityiskohdat.

Lasten talvisaappaat tekevät lumileikeistä taas muodikkaita

Lasten talvisaappaat sisältävät vaihtoehtoja iloisten ja kirkkaiden värisävyjen ystäville, pirteitä kuviointeja fanittaville lumisten leikkien sankareille sekä perinteisiä tummia värisävyjä rakastaville muotitaitureille. Eri malliset talvisaappaat tuovat saataville perinteisiä saapikasvaihtoehtoja, nauhoilla kiristettäviä puolisääreen yltäviä nilkkureita sekä pehmeitä karvasaappaita. Näistä lukuisista vaihtoehdoista löytyy varmasti omat suosikit vaativienkin pukeutujien makuun!

Lasten talvisaappaiden kauniit värit takaavat, että kenkävaihtoehtojen joukosta löytyy varmasti omaan talvihaalariin tai toppa-asuun mätsäävät jalkineet. Vauhdikkaassa pulkkamäessä pääsee loistamaan kilpaa kaverin kanssa, kun valitsee ylleen pirteän väriset, kuten violetit tai kirkkaankeltaiset, talvisaappaat. Vaikka muu vaatetus olisikin tummanpuhuvaa, saa samansävyisillä asusteilla, kuten pipolla ja hansikkailla, tuotua yhtenäistä linjaa muodikkaaseen ulkoasuun.

Lasten talvisaappaiden suunnittelussa on myös huomioitu pienet tärkeät yksityiskohdat, kuten heijastinompeleet, jotka tuovat turvallisuutta pimeinä talvipäivinä. Loppuun asti ajateltua ja tyylikästä jälkeä – ihastuttavat lasten talvisaappaat saavat suorastaan odottamaan talvisia säitä!

Yhdistät helposti

Varaudu talveen ja hanki lasten talvisaappaat Zalandolta

Korkealaatuista talvi-iloa koko perheelle! Talvisaappaat ovat välttämätön varuste kylmän vuodenajan saapuessa tunnollisesti aina jokaisen kesän jälkeen. Kunnon kengissä kelpaa lumessa ja tuiskussakin temmeltää eikä leikkien ja ulkoilun tarvitse loppua kylmän ja viiman tullessa. Talvisaappaat ovat toimiva valinta sekä vasta kävelemään opetteleville taaperoille, muotitietoisille teineille että perheen aikuisille. Saappaat suojaavat jalkoja kylmältä, lumelta ja kastumiselta sekä ehkäisevät kaatumista ja loukkaantumista liukkaissa oloissa. Kunnon talvisaappaat yksinkertaisesti pitävät niin pienet kuin isommatkin ulkoilijat paremmin turvassa kesää huomattavasti vaativammissa olosuhteissa. Nuorilla talvisaappaat ovat ehdoton osa trendikästä talvipukeutumista tinkimättä lämmöstä, suojasta ja mukavuudesta. Hyviin talvikenkiin kannattaa panostaa. Kun jalat ovat kuivat ja lämpimät, ei tule muutenkaan niin helposti kylmä ja talvisista kävelyretkistä voi nauttia. Kun jalassa on korkealaatuiset talvisaappaat, voi lunta ja myrskyä uhmata rennoin mielin. Oli sitten edessä kotiseudun perustalvi koiran ulkoilutuksineen ja pulkkamäkineen tai matka Alpeille hiihtämään, ovat talvisaappaat hyvän talvivarustuksen perusta. Niillä pärjää säässä kuin säässä ja ne jalassa voi talvesta ottaa kaiken ilon irti.

Laadukkaat talvisaappaat isoille ja pienille lapsille

Kasvaako teidän perheessänne hurmaava tyylitajuinen pikkuprinsessa, joka haluaisi pukeutua ympäri vuoden kuninkaallisiin kimallesandaaleihinsa? Ei hätää, Zalandon laajasta talvisaapasvalikoimasta löytyy kuvankauniit talvijalkineet myös vaativimmille prinsessoille eikä vanhempien tarvitse olla huolissaan perheen pienimmistä jaloista talvellakaan - näissä saappaissa pysyvät prinsessajalat lämpiminä pitkissäkin lumileikeissä. Zalandon talvisaappaista löydät juuri oikeat jalkineet jokaiselle perheenjäsenelle ja jokaiseen talviseen tilanteeseen. Saappaita löytyy niin pojille kuin tytöille, miehille ja naisille. Nuorten saappaissa on kiinnitetty erityistä huomiota trendikkääseen ulkonäköön. Osa saappaistamme on suunnattu pääasiassa ulkoiluun ja leikkimiseen, ja niissä on panostettu nimenomaan kestävyyteen ja suojaamiseen, unohtamatta kuitenkaan tyylikästä lopputulosta. Talvisaappaita löytyy myös arvokkaampiin tilanteisiin ja tapahtumiin, joissa on tärkeää pukeutua parhaimpiinsa kylmästä vuodenajasta huolimatta. Klassiset talvisaappaat ovat tyylitajuinen valinta niin liikemiehille ja -naisille kuin kotirouvillekin. Niissä kelpaa myös pikkuherrojen ja -neitien tepastella juhlaville joulupäivällisille. Ehkäpä haluat yllättää isovanhemmat uusilla vakailla ja paksupohjaisilla talvisaappailla joulun tullessa? Valittavanasi on monia eri materiaaleja, tyylejä ja värejä. Zalandon upeasta valikoimasta löydät kaikille omat uudet unelmasaappaat, joissa ankarakin talvi taittuu huolettomasti astellen. Muistathan, että meiltä löydät myös lämpimät lasten talvitakit sekä talvihousut, jotka pitävät lapsesi aina mukavan lämpimänä ja kuivana.