Tarranauhakengät

108 tuotetta

Tarranauhakengät ovat erityisen sopivat jalkineet silloin, kun kengännauhojen sitominen tuottaa lapselle vielä vaikeuksia. Monet lapset suosivat tarranauhakenkiä, vaikka rusetin sitominen onnistuisikin. Tarranauhakengät ovat helppoja ja nopeita pukea ja riisua ja kannustavat lasta omatoimisuuteen. Lisäksi ne pysyvät tukevasti jalassa myös silloin, kun leikit yltyvät vähän vauhdikkaammiksi. Vaikka tarranauhat jostain syystä aukeaisivat kesken leikin, ne eivät aiheuta samanlaista kompastumisvaaraa kuin kengännauhat. Ihan pienten lasten vaatteissa kaikenlaisia nauhoja ja nyörejä tulisi muutenkin välttää, sillä nauhat voivat sotkeutua ja tarrautua kiinni aiheuttaen vaaratilanteita. Tarranauhakengissä on kuitenkin mukavaa, helppoa ja ennen kaikkea turvallista tepastella. Tarranauhakenkiä on saatavilla monenlaisia aina vilpoisista sandaaleista vuorillisiin talvikenkiin. Eri malleja ja värejä löytyy lukematon määrä, joten vaativinkin lapsi löytää varmasti mieleisensä jalkineet tarranauhakenkien joukosta. Tarjolla on niin pirteän värikkäitä kuin asiallisen ruskeita ja mustiakin kenkiä. Myös koristelussa on varaa valita. Ehkäpä perheen pikkuprinsessa ilahtuisi rusettikoristeisista tai kukikkaista lenkkareista tai kangaskengistä? Jalkapallokoristeiset tarranauhalenkkarit voisivat puolestaan olla urheilullisen pikkumiehen mieleen. Ja jos perheen pikkuväki haluaa olla aivan niin kuin aikuiset, voi heille hankkia esimerkiksi tarranauhalliset miniversiot adidas Originals Superstar -kengistä.

Tarranauhakengät ovat hyvät jalassa ja kivat katsella

Lasten kengät suunnitellaan juuri kasvavan jalan tarpeisiin. Niinpä varsinkin pienten lasten kengät tarjoavat usein erityisen paljon tukea jalalle, jotta virheasentoja ei pääsisi syntymään. Tarranauhakengät istuvat yleensä hyvin jalassa ja ovat tukevat kävellä. Ne ovat erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi ensiaskelkengiksi. Toki tarranauhakengät palvelevat vanhemmankin lapsen tarpeita. Ne saa helposti puettua jalkaan, kun mieli tekee päästä nopeasti pihalle kavereiden kanssa leikkimään. Yhtä nopeasti kengät saa myös pois jalasta, kun on aika jättää pihaleikit ja siirtyä sisälle. Tarranauhat ovat yllättävän kestävä ja yksinkertainen ratkaisu. Lisäksi tarranauhat näyttävät siistiltä, sillä ne on yleensä päällystetty samalla materiaalilla kuin muukin kenkä. Eipä ihme, että useimmat lastenjalkinevalmistajat ovatkin siirtyneet suosimaan tarranauhoja. Tarranauhaa on helppokäyttöisyydessään ja näppäryydessään vaikea ylittää.

Yhdistät helposti

Tarranauhakengät ovat helppo valinta silloin, kun ulos halutaan kirmata nopeasti tai sisälle tullessa ei maltettaisi käyttää aikaa kenkien riisumiseen. Nopeat ja sutjakkaat tarranauhakengät on helppo pukea ja riisua, joten malttamatonkin lapsi tottuu niiden käyttöön nopeasti. Lisäksi tarranauhakengät sopivat niillekin, jotka eivät ole vielä ehtineet oppia kengännauhojen solmimista. Tukevat ja hyvin jalassa pysyvät tarranauhakengät myös takaavat, etteivät ainakaan perheen pienimmät kompastu aukinaisiin kengännauhoihin temmeltäessään. Tarranauhakenkien väri- ja mallivalikoima niin kesä- kuin talvikeleihin on valtava. Valikoimista löytyvät taatusti mieluisat kengät, olivatpa valintakriteerit sitten mitkä tahansa: värit, materiaalit, istuvuus tai jokin aivan muu.

Tarranauhakengät tuovat helppoutta ja vaivattomuutta

Tarranauhakenkien kanssa ei tarvitse tuskailla kengännauhojen sitomisessa tai pelätä kompastuvansa repsottaviin nauhoihin. Nekin perheenjäsenet, jotka eivät ole vielä oppineet sitomaan kengännauhoja, voivat tarranauhakenkien avulla kuitenkin pukea kengät ylleen itsenäisesti. Pienten koululaisten ei tarvitse välitunnille sännätessään tuskailla kengännauhojen sitomisessa, vaan tarranauhakengät on helppo sujauttaa jalkaan, kiristää, ja sitten laittaa menoksi. Tarranauhakengät on helppo sovittaa jalkaan sopiviksi ja hyvin istuviksi yksinkertaisesti tarranauhaa kiristämällä. Monenkirjavat värisävyt ja monet tyylit takaavat sen, että juuri mieluisat kengät löytyvät. Kenkiä, jotka näyttävät hyviltä, on myös intoa ja iloa käyttää ja näyttää. Tarranauhakenkien valikoima ei rajoitu vain sandaaleihin tai lenkkareihin, vaan nykyään on olemassa monia eri vaihtoehtoja esimerkiksi juhlakengiksi tai talven rientoihin. Kestävät mallit ja materiaalit takaavat kenkien pysyvän menossa mukana, vaikka vauhti välillä kiihtyisikin.