Lasten kengät

Suositut filtterit
334 tuotetta

Asuuko talossanne pieni vauhtihirmu? Menevät lapset vaativat menevät kengät. Lasten adidas-kengät pysyvät perässä vauhdikkaimmassakin menossa, jossa laadukkuus ja mukavuus korostuvat. Adidas-kengät ovat kuitenkin ennen kaikkea supermuodikkaita. Niiden valikoima on täynnä trendikkäitä retroklassikoita ja innovatiivisia uutuuksia, joihin on helppo ihastua. Ehkä koko perheenne astelee adidaksissa?

Lasten adidas-kengät – koulupihan trendikkäimmät kaverit

Adidas on rakentanut ikonisen aseman nuorisomuodissa, ja erityisesti nuorten tyylissä adidasta osataankin arvostaa. Viime vuosien klassikkokenkäbuumi onkin tuonut monta adidaksen klassikkomallia uudelleen markkinoille ja nuorison sydämiin. Adidas Originals -malliston kenkiä voi yhtenään bongata tyyli-ikoneiden ja suosikkiartistien tyyleistä, joista myös moni nuori niitä haluaa kopioita. Merkkinä adidas tunnetaan sen persoonallisesta ja rohkeasta designista, joka istuu erityisesti orastavien ja jo teini-ikään yltäneiden lasten tyyleissä. Valkoiset tennarit ovat supermuodikkaat ja sopivat niin farkkujen, hameiden kuin collegehousujen kanssa. Miten olisi kokovalkoinen tennari näppärillä tarrakiinnityksillä tai kolmella värikkäällä raidalla koristeltuna? Lasten tyylissä musta voi olla käytännöllisempi väri, mutta lasten tyylissä kannattaa kuitenkin ottaa kaikki ilo irti energisistä ja iloisista väreistä, joita adidas-valikoima on täynnä. Retrotyyliset, mokkanahkaiset tennarit tyylikkäissä väreissä ovat todella muodikkaat! Löydät adidas Originals -klassikot jopa ensiaskelkenkinä!

Lasten adidas-kengät urheiluun ja vauhtiin

Onko perheenne urheilullinen ja menevä? Teknisillä ominaisuuksillaan hurmaavat kuntoilukengät ja juoksuun suunnitellut lenkkarit sopivat lasten käyttöön, koska ne tuntuvat mukavilta ja tukevat jalkoja. Vai onko naperonne innostunut jalkapalloilija? Löydät valikoimasta myös laadukkaat futsal- ja jalkapallokengät. Liikuntatunneilla on tärkeää, että on matkassa oikeanlaiset kengät, jotta kasvava jalka saa kasvaa turvallisesti ja tukevasti. Valikoiman tukevat vaelluskengät tuovat luontorakkaan lapsen arkeen miellyttävää käyttömukavuutta, josta voi nauttia koko perhe, kun jalat eivät väsy kävellessä pitkiä matkoja. Energiset värit tennareissa ja lenkkareissa näyttävät muodikkailta. Myös huipputekninen ulkonäkö näkyy aikuistenkin kenkätrendeissä. Kirkkaan väriset kengät voi yhdistää niin verkkapukuun, collegehousuihin ja huppariin kuin treenilegginseihin ja t-paitaan.

Tutustu myös