Lasten kengät

Suositut filtterit
193 tuotetta

Froddo Lasten kengät tuovat iloa arkeen

Froddo on yksi Kroatian johtavista kenkämerkeistä. Se on valmistanut kenkiä tehtaissaan jo vuodesta 1946 ja on vuosikymmenten aikana oppinut yhtä jos toista lasten jalkojen kehityksestä ja siitä, miten sitä parhaiten voisi tukea. Kestävyys ja vastuullisuus ovat merkille tärkeitä valtteja.

Froddo kokee lapsuuden tärkeimmiksi asioiksi leikin ja hauskanpidon. Tämän vuoksi he suunnittelevat mukavia, kevyitä kenkiä pienille jaloille, jotka ehtivät nopeasti moneen paikkaan. Zalandolta löydät merkin kenkiä aina koosta 17 kokoon 40, joten lapsesi voi olla merkkiuskollinen vauvasta teiniksi asti. Froddo kasvaa lapsesi mukana aina kävelemisen opettelusta yläasteen välitunneille!

Merkki tunnetaan monissa kengissä käytetystä paljasjalkakenkiä muistuttavasta tuntumastaan, mikä on oivallinen ominaisuus esimerkiksi ensiaskelkengissä. Tsekkaa hurmaavan väriset, myrkyttömillä kasviväreillä värjätyt nahkakengät, joissa lapsi voi ottaa ensimmäiset askeleensa tukevasti, mutta luontevasti. Liukumaton pohja auttaa ylösnousemisessa kaatumisen jälkeen. Löydät valikoimasta esimerkiksi myös lampaanturkiksella vuoratut talvitöppöset ja tarrakiinnityksellä suljettavia kenkiä. Tyylistään tarkan taaperon voit pukea viininpunaisiin pikkumaihareihin - tuesta tinkimättä.

Tennarit, saappaat vai sandaalit?

Froddon tavoitteena on kengät, jotka sopivat yksilöllisesti kunkin lapsen jalkaan. Mallistosta löydät niin sandaalit kesän kuumimpiin päiviin kuin pitkävartiset, villalla vuoratut talvisaappaat. Sporttiset tennarit ovat avainasemassa kun koulu alkaa syksyllä. Iloisen väriset, varmasti jalassa pysyvät tossut tekevät liikunnasta helpompaa.

Kerhoon, tarhaan ja miksei kotiinkin sopii pehmoiset tohvelit, joista osa on villaa kumipohjalla, osa nahkaa tai tekstiiliä. Merkin kengissä vähintään 50% villasta on kierrätettyä kuitua. Kenkien pohjat ovat joustavat ja yleisilme kevyt, mukava ja värien ansiosta iloinen.Zalandon Froddo-valikoimasta löydätkin varmasti kengät lapsesi arkeen. Toisaalta kauniit kuosit, joissakin kengissä loistava metallinhohto ja kauniisti värjätty nahka herättävät huomion, sopivat ehdottomasti myös juhlaan. Kengät ovat suunniteltu lasten makuun sopiviksi, mutta ne ovat ulkonäöltään klassisia ja helposti yhdisteltävissä erilaisiin asuihin.

Vastuullista, eurooppalaista tuotantoa

Froddo hankkii materiaalinsa vastuullisilta tuottajilta Euroopasta kuten Italiasta ja Saksasta. Se myös käyttää tuotannossaan uusiutuvaa energiaa. Se pyrkii minimoimaan tuotannon haittavaikutukset ympäristölle kuin myös kenkien käyttäjille eli lapsille. Se käyttää kengissään esimerkiksi vain vesiliukoisia liimoja ja kiinnikkeitä. Tuotannon läpinäkyvyys on merkille ylpeyden aihe.

Valitsemalla lapsellesi tämän brändin kengät, voit olla varma, että tuotannossa on ajateltu lapsesi ja ympäristön parasta laadusta tai ulkonäöstä tinkimättä. Kehittyvän ja kasvavan jalan tukeminen on tärkeää, mutta se on onneksi tehty helpoksi tinkimättä lapsen tarpeesta mennä, leikkiä ja liikkua.

Käytettävyys, toimivuus ja laatu ovat brändin tunnusmerkkejä. Sen kengät antavat hyvän tuen niin kaupunkikävelyyn kuin juoksemiseen ja telmimiseen pihalla. Luonnonmukaiset värit ja pehmeät materiaalit antavan lapselle vapauden olla oma itsensä ja saada kosketus luontoon. Tutki Zalandon valikoimaa ja valitse lapsellesi varmasti mukavat, Euroopassa valmistetut kengät!