Lasten kengät

Suositut filtterit
344 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lasten Superfit -kengät tarjoavat terveellistä ja tyylikästä jalkinemuotia kasvaville jaloille. Laadukkaiden lastenkenkien edelläkävijänä tunnettu Superfit panostaa kengissään pehmeään istuvuuteen, kestävään laatuun ja raikkaan moderniin designiin. Pitkän linjan eurooppalaisbrändin suosio perustuu jatkuvaan uudistumiseen: se leikittelee rohkeasti uusilla värien ja muotojen yhdistelmillä ja hioo kenkien teknisistä ominaisuuksista yhä miellyttävämpiä. Lasten Superfit-kengät antavat tukea ja suojaa maailman ihmeisiin tutustumisessa aina ensiaskelista nuoruuden kynnykselle.

Lasten Superfit -kengät on kehitetty kasvavien jalkojen ehdoilla

Eurooppalaisten lastenkenkien ykkösmerkkeihin kuuluva itävaltalainen Superfit on kehittänyt kenkiä kaiken ikäisten lasten kaikkiin elämäntilanteisiin jo yli 70 vuoden ajan. Nämä kengät tarjoavat tämän päivän innostavimpia värejä ja kuoseja sekä leikki-ikäisten värikkääseen makuun että vaativienkin teini-ikäisten mieleen. Lasten jalkinesuunnittelu on vaativa ala, sillä pieni ja kasvava jalka vaatii kengältä aivan erityistä tukea ja mukavuutta. Lapset ovat usein myös kuluttajista kaikkein kriittisimpiä, eivätkä mielellään tyydy kompromisseihin kengän ulkomuodon suhteen. Lasten Superfit-kengät onkin kehitetty yhteistyössä sekä ortopedien että muotimaailman asiantuntijoiden kanssa. Kenkien perusominaisuuksiin kuuluvat kevyt ja joustava pohja, hengittävät materiaalit ja ulkokengissä lisäksi tehokkaat lämpöominaisuudet ja monissa malleissa myös vedenkestävyys. Käsityönä valmistetut Superfit-kengät antavat lapsen keskittyä täysillä elämästä nauttimiseen niin hiekkalaatikolla, koulutiellä kuin juhlatilaisuuksissakin.

Lasten Superfit -kengät istuvat sulavasti jokaiseen jalkaan ja tyyliin

Lapsen kehityskaareen kuuluu monenlaista liikkumista – haparoivia ensiaskeleita, kävelyä paikasta toiseen, juoksemisen riemua, tanssimista, hyppimistä, kiipeilyä... Laadukkaat kengät varmistavat sen, että lapsi voi tutustua maailmaan mahdollisimman turvallisesti ja mukavasti. Lasten Superfit -kengät tarjovat valloittavan kattauksen tukevia kävelykenkiä, keveitä lenkkareita ja tennareita, ilmavia sandaaleja ja ballerinoja sekä lämpimiä talvikenkiä jokaisen lapsen omaan tyyliin sopivina. Värejä ja vauhtia rakastavan lapsen jalkoihin istuvat esimerkiksi intensiivisillä turkoosin, pinkin ja violetin sävyillä tai hauskoilla monivärisillä kuoseilla varustetut tossut. Tyylitietoisen nuorison mieleen ovat puolestaan aikuisten kenkämuodista ja urbaanista katumuodista vaikutteita ottavat kengät, esimerkiksi pelkistetyt tummasävyiset talvinilkkurit ja trendiväreissä loistavat tennarit.

Tutustu myös