Lasten kengät

Suositut filtterit
181 tuotetta

Helposta, mukavasta ja näyttävästä kenkädesignistaan tunnettu Vans ilahduttaa skeittikengillään niin tyylistään tarkkaa taaperoa kuin myös trendikästä teiniä. Nopeasti jalkaan sujahtavat lasten Vans-kengät sopivat täydellisesti jokaiselle vauhdikkaista lähdöistä tunnetulle hurjapäälle ja niitä vasta harjoittelevalle vanhempien silmäterälle. Vansin herkulliset, retrot kuviot ja huikea värimaailma ovat sekä lasten että aikuisten mieleen. Ja mikä sen ihanampaa, kuin löytää kengät, joihin kaikki ihastuvat.

Lasten Vans-kengät – urbaania katutyyliä peleihin ja leikkeihin

Lasten Vans-kengät ovat yhtä tyylikkäät ja leikkisät kuin aikuisten mallit – paitsi paljon söpömmät! Niiden matalavartiset, nyöritettävät mallit ovat suosittuja peruskenkiä, joita jokainen lapsi tarvitsee kenkävalikoimiinsa. Matalat tennarit ja loaferit ovat varsinkin kesäaikaan täysin korvaamattomat. Ne sopivat kaikkiin tyyleihin ja pitävät pikkumiehet ja -naiset tyytyväisinä mukavalla istuvuudellaan. Korkeavartiset tennarit suojaavat koko jalan, nilkkaa myöten, minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti viileisiin ja kosteisiin keleihin. Nämä nahka- tai kangaskengät näyttävät erityisen hyvältä kapealahkeisten housujen tai shortsien kanssa. Pikkuväelle parhaat kengät voi kätevästi sulkea ja avata tarranauhalla tai sujauttaa vain yksinkertaisesti jalkaan. Lasten Vans-kengät jalassa taaperon pieni ensiaskel on suuri edistysaskel muodin maailmaan.

Piirroshahmoja ja pirteitä värejä

Monipuolinen tyylivalikoima on yksi Vansin suuren suosion syistä. Klassiset, yksiväriset tennarit pukevat kaikkia pikkuhipstereistä nuoriin rokkareihin. Ne käyvät yhtä hyvin rennon collegeasun kuin tiukkojen farkkujenkin kanssa. Tähän tennarityyliin sopii täydellisesti lyhyt nahka- tai farkkutakki ja kirkassävyinen paita tai asusteet. Vansin ruudullinen nimikkotyyli on pysynyt vuodesta toiseen skeittaajien suosikkikenkänä. Eikä se olekaan vain yksi malli muiden joukossa, vaan kengät edustavat kokonaista elämäntyyliä, rentoa ja hyvää yhdessäoloa. Kaikki muutkin lasten Vans-kengät huokuvat huolettomuutta, josta jokainen lapsi nauttii. Ikonisten ja minimalististen mallien lisäksi lapset ilahtuvat hauskoilla piirroshahmoilla kuvioiduista Vans-kengistä, jotka erottuvat edukseen tavallisten käyttökenkien massasta. Nämä trendikkäät taideteokset näyttävät mahtavilta pelkistetyn asun kanssa, jossa on siellä täällä kuvioiden väreihin vastaavia aksentteja.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista